"Starocie" czyli Lillehammer i przed Lillehammer
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- Dzika Róża
- Kontakt:
Amerykanie słyną z ignorancji.Zresztą 10 lat po upadku komunizmu, Dorota i Mariusz też spotykali się z reakcjami ludzi zza oceanu typu "Gdzie jest Polska?" (wiem, że to nie jesteśmy centrum wszechświata,ale...) albo "Jak to jest trenować w Auschwitz?" Dorota mówiła, że amerykańskim dziennikarzom oczy wychodziły z orbit, że Polacy trenują w Oświęcimiu, bo kojarzyli wszystko ze spalona ziemią.
Już widziałam Uwielbiam je obie :P . Baiul to jedna z moich pierwszych łyżwiarskich fascynacji. Obie miały osobowość i swoje za uszami. Grishuk trochę się uspokoiła i przestała zgrywać Monroe po urodzeniu córki, chyba na dobre pożegnała sie też z platynowym blondem. A Baiul dalej ma swoje mniejsze i większe problemy, szkoda dziewczyny.ivi pisze:To musicie zobaczyć
Co za diwa :D
Jedno ze wspanialszych wspomnień z dzieciństwa. Kocham ten program. Zobaczyłam go pierwszy raz w wersji galowej, ale nie mogę odszukać na youtube . To jeden z tych występów, który mama nagrała mi na kasetę VHS. Wałkowałam do znudzenia. Nie mogłam wyjść z podziwu jak można zakręcić TAKI piruet 8-) . Pamiętam jeszcze program pokazowy do mołdawskich tańców ludowych gdzie kombinacje piruetów były najważniejszym punktem programu. Dla dzieciaka jakim wtedy byłam to był istny kosmos, coś niepojętego, nie z tego świata.
To właśnie jeden z 10 programów które bym wybrała gdybym miała oglądać tylko 10 do końca swojego życia :mrgreen: .
To właśnie jeden z 10 programów które bym wybrała gdybym miała oglądać tylko 10 do końca swojego życia :mrgreen: .
- marta280189
- Kontakt: