Rostelecom Cup 2015 20-22.11.15
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
A mnie się jakoś program Viktorii i NIkity nie podoba. Tzn. fajne elementy ale całość - nie moja bajka. Brak mi w nich spójności, np jak Anna i Luca jadą Dolce vita to (przynajmniej ja) widzę, że jadą to dolce i vita :lol: i widzę, że oni wiedzą do czego jadą. Natomiast w przypadku Viki i Nikity mam takie wrażenie, że Zujewa wtłacza ich w schemty "Grinkowy/Virtue/Moir" - mają być tacy jak oni, zwiewni i romantyczni, a nie do końca mi to do ich młodości i energii pasuje. No, ale może się czepiam.
Bardzo podobali mi się Kaitlin i Andrew, Anna i Luca też super. No i druga para włoska - bardzo, bardzo klimatyczny taniec. Niestety tylko tyle widziałam, teraz czekam na panów.
Bardzo podobali mi się Kaitlin i Andrew, Anna i Luca też super. No i druga para włoska - bardzo, bardzo klimatyczny taniec. Niestety tylko tyle widziałam, teraz czekam na panów.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Zabolec moze i to bardzo kogos kto ma np niepotrzebne kompleksy.Haley452 pisze:Hortensja, ja zawsze sobie ceniłam to forum za to, że nie ma na nim przesadnej, amerykańskiej poprawności politycznej tak jak na forach zagranicznych, gdzie pożartować sobie w ogóle nie można. Nie dajmy się zwariować, niech sobie ludzie mówią co myślą. Przecież to nie zaboli tych łyżwiarzy którzy w życiu żadnego z tych komentarzy nie zobaczą.
A ja np cenie to forum za to wlasnie za to, ze ma lepszy poziom niz wiekszosc polskiego internetu. Pisanie o kims, ze jest brzydki nijak niczemu nie sluzy i nie jest zartem. Bo ja nie mam nic przeciwko zartom, ale zlosliwosc to juz nie jest dobra rzecz, no i wszystko zalezy od tonu wypowiedzi. Jak sie powie, ze Adelina nie ma predyspozycji do tanca latynoskiego (moim zdaniem ma ), albo ze np nie wiem co te wszystkie kobiety widza w Zhulinie to co innego. Takie jest moje zdanie.
Podobaly mi sie wszystkie pary z ostatniej grupy. W/P zaczynaja mnie przekonywac do swojego programu no i zmienili to niestabilne podnoszenia na inne ciekawe. C/L tez mnie zacynaja przekonywac, bo na poczatku sezonu uwazalam, ze wszystko co w tym roku prezentuja jest troche plaskie i nudne, ale teraz musze przyznac ze robia to z wdziekiem! S/K mnie do siebie nie przekonuja, ale dzis wg mnie bylo troche mniej chaotycznie niz na SA. No ale Bocelli tez rani me uszy, wiec tego im nie wybaczam. A G/F juz od jakiegos czasu bardzo lubie i ciesze sie ze sa pracowici i umacniaja swoja pozycje
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Yenny, to sa schematy przede wszystkim Zuevej, ktora czasami stworzy (szczegolnie przy pomocy innego choreografa) dobry program, ale ma tendencje do troche pustych programow o niczym. Nie mowie ze kazdy program musi miec historie, ale powinien miec jakis charakter. Ten program Viki i Niki jest po prostu niejaki i pamietam z niego tylko tyle, ze dosc szybko biegna przez lodowisko i ze maja ladne zejscie z jednego podnoszenia.yenny pisze: mam takie wrażenie, że Zujewa wtłacza ich w schemty "Grinkowy/Virtue/Moir"
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Po raz setny: na razie to nie wypacza w ogóle wyników, więc o co Wam chodzi z tymi PCS panów? Akurat u pań się w tym zakresie działy wczoraj dziwne rzeczy.
Javier pojechał dzisiaj super. Wygrał z olbrzymią przewagą, 2-3 punkty w jedną czy w drugą naprawdę nie robią w tym momencie różnicy. Zostawmy sobie lepiej to biadolenie na finał, wtedy na pewno będzie ciekawie w zakresie PCS
Javier pojechał dzisiaj super. Wygrał z olbrzymią przewagą, 2-3 punkty w jedną czy w drugą naprawdę nie robią w tym momencie różnicy. Zostawmy sobie lepiej to biadolenie na finał, wtedy na pewno będzie ciekawie w zakresie PCS
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Hortensja, pięknie ujęłaś to co ja się czasem staram wytłumaczyć i potem zarzuca mi się cenzurę forum. Dziękuję Ci bardzo za te słowa.Hortensja pisze: Zabolec moze i to bardzo kogos kto ma np niepotrzebne kompleksy.
A ja np cenie to forum za to wlasnie za to, ze ma lepszy poziom niz wiekszosc polskiego internetu. Pisanie o kims, ze jest brzydki nijak niczemu nie sluzy i nie jest zartem. Bo ja nie mam nic przeciwko zartom, ale zlosliwosc to juz nie jest dobra rzecz, no i wszystko zalezy od tonu wypowiedzi. Jak sie powie, ze Adelina nie ma predyspozycji do tanca latynoskiego (moim zdaniem ma ), albo ze np nie wiem co te wszystkie kobiety widza w Zhulinie to co innego. Takie jest moje zdanie.
Panowie, WOW Javi! Jak nie kocham tego programu, to uważam, że był R E W E L A C Y J N Y! Dziś Javi przeszedł samego siebie, stwierdzam, że jezeli chodzi o krawędzie to już praktycznie niewiele ustępuje Patrickowi, a może nie ustępuje, tylko inaczej jedzie się do skocznej muzyki, a inaczej do tych raczej poważnych, do których jedzie zwykle Patrick.
Trochę taka różnica jak dziś pomiędzy Anną i Lucą a Kaitlin i Andrew. Innych charakter muzyki i programy i podobnej wartości technicznej i artystycznej są niemal nie do porównania. Bo nie da się porównac ognia z wodą czy ziemi z powietrzem
Dziś jego punkty absolutnie nie rażą, nic a nic bym nie ujęła. Rewelacja powtarzam, rewelacja.
Pitakiev też fajny, ma chłopak ogromny potencjał. Dziś na pewno był spięty.
Akurat mnie bardziej od Rippona podobał się Miner i Kolayda, ale o poszczególne miejsca kłócić się nie będę.
Nam to tak jechał jakby chciał a nie mógł, strasznie sztywny. Ivan jak to Ivan, lepiej niż ostatnio, ale też bez szału. Choć dobrze, że wyprzedził Nama, bo naprawdę, w programie Kanadyjczyka nie było kompletnie życia. No i ta haftowana koszulka
Czekam na to co teraz Rai pokaże, o 15,55 się zacznie.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
No wybacz,ale jak ktos dostaje 93 PCS, w tym cztery 10 to chciałbym
odzwierciedlenia tego na tafli.Jakby dostał 88,89 to krzywda by mu sie nie stała i tak by wygrał.
Droga Yenny, po prostu zacytowałem z twojego postu i nie zauwazyłem nicka,nie musisz sie wywyzszac i mi ublizac
odzwierciedlenia tego na tafli.Jakby dostał 88,89 to krzywda by mu sie nie stała i tak by wygrał.
"Nie ma predyspozycji"to moze znaczyc wszystko i nic,nieraz trzeba napisac prosto z mostu ,swiat sie nie zawaliHortensja pisze:ak sie powie, ze Adelina nie ma predyspozycji do tanca latynoskiego
Droga Yenny, po prostu zacytowałem z twojego postu i nie zauwazyłem nicka,nie musisz sie wywyzszac i mi ublizac
Last edited by Rob 9 lat temu, edited 6 times in total.
A skąd wiesz że cztery 10? Pytam poważnie, obliczyłeś sobie to jakoś czy coś? bo protokołów na razie nie widzę z dowolnego... ?Rob pisze:No wybacz,ale jak ktos dostaje 93 PCS, w tym cztery 10 to chciałbym
edit: Yenny, mnie też dzisiaj Javi porwał. Za interpretację sama dałabym mu 10.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."