News'y
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea, Poice
Czytałam, ale ja tam w to nie wierzę. Jest możliwe, że wystąpią jeszcze na MŚ, bo nie chcą się żegnać takim programem jak w Sochi. S/K przebierają nogami i jeżeli będą robić takie postępy to zdominują wkrótce tę konkurencję. V/T podobno pojeżdżą jeszcze ze 2 lata, a potem raczej przerwa. Gdzieś czytałam ploty, że Tatiana chce zostać matką i nie chce zwlekać. Pożyjemy zobaczymy, ale nie chcę się jeszcze żegnać z żadną z tych par, bo inaczej tylko Kanadyjczyków M-T/M i Rosjan S/K da się jeszcze oglądać.
Jeśli to prawda, jest to maksymalnie poroniony pomysł. Drugiego Robina nie znajdzie. Tatiana miała fuksa z Maksem, bo partnerów na najwyższym poziomie przecież jest jak na lekarstwo. Podziwiam jej ambicję i upór, ale powinna dac sobie spokój, tyle już wywalczyła. Szkoda mi jej, musi być naprawdę rozgoryczona.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Savchenko zaprzeczyła tym informacjom
Kurczę, a już myślałam, że znajdzie się ktoś, żeby Trana z tego dołka wybawić. Dajcie mu porządną partnerkę... Gdzie jest Iliushechkina?! :shock:
http://www.sportsnet.ca/olympics/patric ... -olympics/
Chan jeszcze nie zdecydował, co po Sochi.
Natomiast Joubert, Verner i Plushenko oficjalnie zakończyli karierę, ruszają razem w trasę pokazową Plusha, Bilana i Martona.
W związku z tym że Brian nie pojedzie na MŚ wydaje się, że Francja może stracić 2 miejsca w przyszłym roku. Amodio i Besseghier musieliby uzbierać wspólnie mniej niż 28 punktów, co jest raczej mało prawdopodobne.
Kurczę, a już myślałam, że znajdzie się ktoś, żeby Trana z tego dołka wybawić. Dajcie mu porządną partnerkę... Gdzie jest Iliushechkina?! :shock:
http://www.sportsnet.ca/olympics/patric ... -olympics/
Chan jeszcze nie zdecydował, co po Sochi.
Natomiast Joubert, Verner i Plushenko oficjalnie zakończyli karierę, ruszają razem w trasę pokazową Plusha, Bilana i Martona.
W związku z tym że Brian nie pojedzie na MŚ wydaje się, że Francja może stracić 2 miejsca w przyszłym roku. Amodio i Besseghier musieliby uzbierać wspólnie mniej niż 28 punktów, co jest raczej mało prawdopodobne.
Coś z Team'u Japan: [Po LP solistów]
Yuzuru&Kanako. Przyznam się, że gdzieś po cichu mam nadzieję, że ich długoletnia przyjaźń zostanie zwieńczona :00: :04:
News: Japońscy łyżwiarze mieli lecieć do wynajętego ośrodka w Armenii, aby przygotowywać się na galę i w spokoju trenować. Jednakże zły stan zdrowia Yuzuru (lekarz reprezentacji wspomniał o osłabionym organizmie, co mnie nie dziwi - dużo stresu, nieustających wywiadów) spowodował, iż został w Sochi. Liczę na to, że będzie wspierał Team Japan podczas zawodów solistek!
Yuzuru&Kanako. Przyznam się, że gdzieś po cichu mam nadzieję, że ich długoletnia przyjaźń zostanie zwieńczona :00: :04:
News: Japońscy łyżwiarze mieli lecieć do wynajętego ośrodka w Armenii, aby przygotowywać się na galę i w spokoju trenować. Jednakże zły stan zdrowia Yuzuru (lekarz reprezentacji wspomniał o osłabionym organizmie, co mnie nie dziwi - dużo stresu, nieustających wywiadów) spowodował, iż został w Sochi. Liczę na to, że będzie wspierał Team Japan podczas zawodów solistek!
Ogólnie nie lubię wywiadów, wypowiedzi Chan'a, ale ta mowa jest naprawdę dobra. Polecam posłuchać Jedynie końcówka trochę bardziej "chanowata", no ale..