Odejścia na emeryturę, rozstania i zmiany partnerów
Moderatorzy: kasik8222, Kathiea
Ja się cieszę, Raf jej pomoże i z techniką skoków i z psychiką
{edit} Denis Vassiljevs został podopiecznym Stephane'a Lambiela
[ Dodano: 2016-08-31, 15:57 ]
Przepraszam za posta pod postem, ale Wea/Po są u Morozova. PJ robiła z nim wywiad o trenowaniu Kait i Andrew, a TSL donosi że byli tam już jak oni nagrywali materiał z córką Morozova chyba w czerwcu. Asystent Morozova siedzi z nimi podobno 24/7
{edit} Denis Vassiljevs został podopiecznym Stephane'a Lambiela
[ Dodano: 2016-08-31, 15:57 ]
Przepraszam za posta pod postem, ale Wea/Po są u Morozova. PJ robiła z nim wywiad o trenowaniu Kait i Andrew, a TSL donosi że byli tam już jak oni nagrywali materiał z córką Morozova chyba w czerwcu. Asystent Morozova siedzi z nimi podobno 24/7
- LittleLotte
- Kontakt:
Przy okazji ogarniania Lombardia Trophy zauważyłam, że duetu Manacorda Macii nie ma na liście i się dowiedziałam, że już nie jeżdżą ze sobą, bo Bianca wybrała studiowanie. Chciałam poszukać czy Niccolo przypadkiem ma nową partnerkę a tylko dowiedziałam się że jest w związku z Robertą Rodeghiero xD . Szkoda bo fajnie się zapowiadali
[ Dodano: 2016-09-07, 23:30 ]
I Paradis Oulette też się rozstali. Powodów nie znam bo jak na Kanadyjczykow z francuskiej części Kanady news tylko po francusku....
[ Dodano: 2016-09-09, 00:14 ]
Plotki ploteczki. Wiktora i Nikita pozostają w Moskwie co najmniej do Mistrzostw Rosji. Ponoć nie mają za co płacić Marinie i "jakieś konsultacje techniczne" ale ptaszki cwierkają, że Nikicie trochę za bardzo latają w stronę Wiktorii ręce, więc zarząd Arctic Edge (chyba tak się nazywa lodowisko w Kantonie) zakazał Nikicie wstępu na obiekt
[ Dodano: 2016-09-07, 23:30 ]
I Paradis Oulette też się rozstali. Powodów nie znam bo jak na Kanadyjczykow z francuskiej części Kanady news tylko po francusku....
[ Dodano: 2016-09-09, 00:14 ]
Plotki ploteczki. Wiktora i Nikita pozostają w Moskwie co najmniej do Mistrzostw Rosji. Ponoć nie mają za co płacić Marinie i "jakieś konsultacje techniczne" ale ptaszki cwierkają, że Nikicie trochę za bardzo latają w stronę Wiktorii ręce, więc zarząd Arctic Edge (chyba tak się nazywa lodowisko w Kantonie) zakazał Nikicie wstępu na obiekt
Z Rosjanami ciągle jakieś dramaty! Ciekawe, za co naprawdę wywalono ich z obiektu.
[ Dodano: 2016-09-21, 23:19 ]
Sara Hurtado i Kiril Khaliavin oficjalnie trenują razem u Zhulina! Musze przyznać, że Federacja Rosyjska ładnie się zachowała https://www.facebook.com/IFSmagazine/po ... 0889547538
[ Dodano: 2016-09-21, 23:19 ]
Sara Hurtado i Kiril Khaliavin oficjalnie trenują razem u Zhulina! Musze przyznać, że Federacja Rosyjska ładnie się zachowała https://www.facebook.com/IFSmagazine/po ... 0889547538