Łyżwiarskie ciacha i piękności ;)
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Margarita jest szczęściarą, bo Povilas im starszy tym przystojniejszy. Typowe dobre wino
I faktycznie przemiły, ciepły, serdeczny facet. Poza tym zawsze rozbrajała mnie ich historia, bo to Povilas pierwszy zakochał się w Margaricie i ileś tam czasu cierpliwie na nią czekał. Dobrze, że ostatecznie odwzajemniła uczucie
I faktycznie przemiły, ciepły, serdeczny facet. Poza tym zawsze rozbrajała mnie ich historia, bo to Povilas pierwszy zakochał się w Margaricie i ileś tam czasu cierpliwie na nią czekał. Dobrze, że ostatecznie odwzajemniła uczucie
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
To chyba jedno z najtrwalszych łyżwiarskich małżeństw chociaż pamiętam parę lat temu plotki o ich separacji. Albo były one nieprawdziwe albo przezwyciężyli kryzys. Ich nie da się nie lubić. Pomijając wątek samej jazdy, lubię ich dla ich samych. Tak samo było z Petrovą i Tikhonovem. Maria i Alexei strasznie mnie nudzili swoimi programami, ale do dziś mam do nich sentyment, wydają się być przesympatyczni. Pamiętam jak o Dorocie i Mariuszu angielski komentator eurosportu powiedział, że to najbardziej "decent people" jakich zna . Te trzy pary jakby miały wspólny "rodowód", nie wiem jak to nazwać inaczej
- LittleLotte
- Kontakt:
Myślałam, że Andrew Poje w tym wątku będzie brylował, a tu nic: :P
"Całościowo" bardzo podoba mi się Eric Radford. Na zdjęciach nie wygląda zbyt atrakcyjnie, ale jego sposób poruszania się, w ogóle całokształt... :00:
Stephane Lambiel to podobny typ, lepiej na filmie niż na zdjęciu, o ile tylko nie ścina włosów na jeża :P i o ile operator nie zakończy zbliżenia "rzutem kamery" na kostium.
Anjeliki Krylovej czas się nie ima, jest zawsze piękna.
Ona i Pasquale to taka sympatyczna para:
Z pań podoba mi się jeszcze Vera, szczególnie odkąd zaczęła nieco kontrolować swoją wagę (co ponoć jest zasługą Niny Mozer
Z azjatyckich typów, to Yuna i Zijun.
Anna Cappellini też jest piękna, a na dodatek bardzo dynamiczna i charakterna, co dodaje jej wdzięku:
Jeśli chodzi o wdzięk sam w sobie to na głowę bije wszystkich Akiko Suzuki :D
"Całościowo" bardzo podoba mi się Eric Radford. Na zdjęciach nie wygląda zbyt atrakcyjnie, ale jego sposób poruszania się, w ogóle całokształt... :00:
Stephane Lambiel to podobny typ, lepiej na filmie niż na zdjęciu, o ile tylko nie ścina włosów na jeża :P i o ile operator nie zakończy zbliżenia "rzutem kamery" na kostium.
Anjeliki Krylovej czas się nie ima, jest zawsze piękna.
Ona i Pasquale to taka sympatyczna para:
Z pań podoba mi się jeszcze Vera, szczególnie odkąd zaczęła nieco kontrolować swoją wagę (co ponoć jest zasługą Niny Mozer
Z azjatyckich typów, to Yuna i Zijun.
Anna Cappellini też jest piękna, a na dodatek bardzo dynamiczna i charakterna, co dodaje jej wdzięku:
Jeśli chodzi o wdzięk sam w sobie to na głowę bije wszystkich Akiko Suzuki :D
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Na szczęście nie ma tony botoksu, jak Baiul :P. Ale wiek widać po niej znacznie bardziej, niż po Anjelice. Może uzbeckie korzenie tej ostatniej robią swoje. Ja w ogóle jestem nią i Pasquale zauroczona. Mają dwoje dzieci, Stellę i Anthony'ego:Po latach można bez pudła stwierdzić, że Krylova zdetronizowała Pashę. Ta druga starzeje się gorzej :P
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Aż się zdziwiłam, że nazwisko Hotarek tu jeszcze nie padło Bo moim zdaniem jest na czym zawiesić oko, a ze zboczenia studentki filologii stwierdzam, że może do mnie mówić po angielsku, albo po włosku godzinami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chociaż Briana Jouberta pod tym względem długo nie pobije nic
Szczerze to ja zwróciłam na niego uwagę dopiero jak mi wyjechał na lód razem z Vale w trakcie ME, bo akurat byłam przed zajęciami i oglądałam na żywo :mrgreen: Patrzę no wow, poza tym pomimo tego że o matko bosko znowu Malaguena to pojechali znakomicie, a jakoś ostatnio TSL opublikowało wywiad z Ondrą i Vale, jak się odezwał :05: :00: Poza tym jeszcze nie umiem nie uwielbiać Javiego Fernandeza
Jak byłam w szkole, to z łyżwiarzy najbardziej podobał mi się taki Bułgar Ivan Dinev- on miał kiedyś swoje 5 minut, pamiętam jeden z jego programów (nie pamiętam czy krótki, czy dowolny), miał kostium z motywem węża a ruchy węża imitował ręką. Może ktoś z Was ma ten program w swoim archiwum?
Teraz z przystojniakiem wydaje mi się Andrew Poje (on zdaje się ma słowiańskie korzenie), a z młodego pokolenia fajny dla mnie jest Nikita Katsalapov.
W łyżwiarzach się nie kochałam, już bardziej w piłkarzach. Jak rywalizowali Jagudin z Pluszenką, to ani jeden ani drugi poza lodem niespecjalnie mi się podobali.
Teraz z przystojniakiem wydaje mi się Andrew Poje (on zdaje się ma słowiańskie korzenie), a z młodego pokolenia fajny dla mnie jest Nikita Katsalapov.
W łyżwiarzach się nie kochałam, już bardziej w piłkarzach. Jak rywalizowali Jagudin z Pluszenką, to ani jeden ani drugi poza lodem niespecjalnie mi się podobali.
joasia
Widzę, że wielu osobom bardzo się podoba Andrew Poje, ale na mnie on nie robi żadnego wrażenia. Joasia, mi akurat Jags okropnie się podobał i w sumie dalej podoba pod każdą postacią. Uwielbiałam Daisuke, uwielbiam Yuzuru, ale jako faceci to oni mi się wcale nie podobają, no a Jags... no cóż on był jedyny i niepowtarzalny. A Plusz to rzeczywiście urodą nie grzeszył i tak mu już zostało.
Ja zauważyłam, że panowie z konkurencji tańców mają większą swobodę jeżeli chodzi o fryzury . Faceci z par sportowych raczej unikają długich rozwianych włosów, loczków, kucyków, a w tańcach to norma. Tak samo w parach sportowych trudno skakać mając długaśne, wymyślne suknie. Tak też w tańcach jest więcej pola do popisu i zawodnicy tańców ogólnie jacyś bardziej urodziwi. W parach sportowych nie powiem, że ze świecą ładnych ludzi szukać, ale jest ich obiektywnie mniej :P .