Programy
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
- LittleLotte
- Kontakt:
Han Yan - chyba go nie było
SP - Sing, Sing, Sing
FS - Kissing You ze ścieżki dźwiękowej Craiga Armstronga do filmu Romeo i Julia
Dmitry Aliev
SP - Nothing's The Same Gary'ego Moore'a
FS - Notre Dame de Paris :tired:
Adian Pitkeev
SP - Pain pana nazwiskiem Takeshi Hama (Poice, polubisz Adiana? )
FS - Appassionata Secret Garden :roll:
Kaetlyn Osmond
SP - La Vie En Rose (Lance Vipond)
FS - Tanga Astora Piazzoli (Pasquale Camerlengo)
Hannah Miller
SP - Big Spender/Rich Man's Frug ze Słodkiej Charity (Rohene Ward) Wideo
FS - Cyganeria Pucciniego - Sì. Mi chiamano Mimì, wykonanie: Mirella Freni, Luciano Pavarotti, Herbert von Karajan i filharmonicy berlińscy wideo
Elizabet Tursynbaeva
SP - Send in the Clowns :47: Wideo - no... Nie. W skrócie: młodziutka łyżwiarka + różowa sukienka + bardzo średni wokal + kompletny brak interpretacji + piosenka dojrzałej kobiety, cynicznie wspominającej miłość swojego życia = NIE
FS - Papa, Can You Hear Me - z zeszłego sezonu
SP - Sing, Sing, Sing
FS - Kissing You ze ścieżki dźwiękowej Craiga Armstronga do filmu Romeo i Julia
Dmitry Aliev
SP - Nothing's The Same Gary'ego Moore'a
FS - Notre Dame de Paris :tired:
Adian Pitkeev
SP - Pain pana nazwiskiem Takeshi Hama (Poice, polubisz Adiana? )
FS - Appassionata Secret Garden :roll:
Kaetlyn Osmond
SP - La Vie En Rose (Lance Vipond)
FS - Tanga Astora Piazzoli (Pasquale Camerlengo)
Hannah Miller
SP - Big Spender/Rich Man's Frug ze Słodkiej Charity (Rohene Ward) Wideo
FS - Cyganeria Pucciniego - Sì. Mi chiamano Mimì, wykonanie: Mirella Freni, Luciano Pavarotti, Herbert von Karajan i filharmonicy berlińscy wideo
Elizabet Tursynbaeva
SP - Send in the Clowns :47: Wideo - no... Nie. W skrócie: młodziutka łyżwiarka + różowa sukienka + bardzo średni wokal + kompletny brak interpretacji + piosenka dojrzałej kobiety, cynicznie wspominającej miłość swojego życia = NIE
FS - Papa, Can You Hear Me - z zeszłego sezonu
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
- LittleLotte
- Kontakt:
Lubov Iliushechkina i Dylan Moscovitch:
SP - Since I've Been Loving You Led Zeppelin.
Nowy FS Satoko Miyahary. Moim zdaniem.. :17: :bb:
Kanako Murakami zmieniła fryzurę Czyżby nowy SP? Jeśli tak, to cięcie muzyki jest straszne, ale za to sekwencja kroków najlepsza, jaką pamiętam w jej wykonaniu.
SP - Since I've Been Loving You Led Zeppelin.
Nowy FS Satoko Miyahary. Moim zdaniem.. :17: :bb:
Kanako Murakami zmieniła fryzurę Czyżby nowy SP? Jeśli tak, to cięcie muzyki jest straszne, ale za to sekwencja kroków najlepsza, jaką pamiętam w jej wykonaniu.
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
LittleLotte pisze::36: Astakhova i Rogonov mają też już zarys programu dowolnego. Nie zdradzili do jakiej muzyki pojadą, ale ma to być historia, w której Kristina jest lalką, a Alexei próbuje ją ożywić. Uwaga ma być skoncentrowana na partnerce. Myślę, że to fantastyczny pomysł (Kaitlyn i Andrew mieli kiedyś coś w tym stylu - on była posągiem, który on ożywił) i pasuje do ich charakterów. Oby to było tak cudowne, jak "Mistrz i Małgorzata".
Alexander Johnson, jedenasty zawodnik Stanów Zjednoczonych:
SP: Trance (choreografia: Catarina Lindgren i Christopher Dean) (fragment)
FS: The Christ Trilogy Balázsa Havasi (choreografia: Tom Dickson)(fragment)
...i nie na temat, ale tak uroczego twitterowego tła dawno nie widziałam
Z tą lalką to może chodzi o balet Coppelia?? Jeżeli tak, to super bo temat bardzo, bardzo fajny i oryginalny. Aż dziw, że nikt tego do tej pory nie wykorzystał
- LittleLotte
- Kontakt:
O ile wiem, to to chyba ma być składanka kilku utworów, więc nie jestem przekonana, czy to Coppelia. Ale mimo wszystko, bardzo interesujący pomysł, dobrze że ktoś tu coś ożywia, a nie tylko wałkuje w koło macieju te same tematy. Zakochałam się w tej parze
- LittleLotte
- Kontakt:
Maxim Kovtun:
SP - I Can't Dance Genesis - im więcej Phila Collinsa, tym lepiej :D Oczywiście GS pomstuje, ale zakładam że czegokolwiek Kovtun by nie zrobił i do czegokolwiek by nie pojechał, i tak GS orzeknie, że to słabe
Chyba nowy program dowolny Chafika Besseghiera:
Muzyka to ponoć Reborn, wykonanie: ERA. Nie jestem fanką, ale fajnie że Chafik próbuje ciągle czegoś nowego, zamiast się carmenizować i upiorować.
SP - I Can't Dance Genesis - im więcej Phila Collinsa, tym lepiej :D Oczywiście GS pomstuje, ale zakładam że czegokolwiek Kovtun by nie zrobił i do czegokolwiek by nie pojechał, i tak GS orzeknie, że to słabe
Chyba nowy program dowolny Chafika Besseghiera:
Muzyka to ponoć Reborn, wykonanie: ERA. Nie jestem fanką, ale fajnie że Chafik próbuje ciągle czegoś nowego, zamiast się carmenizować i upiorować.
Z tego wszystkiego najbardziej ekscytuje mnie Led Zeppelin Iliushechkiny i Moscovitcha- w zeszlym sezonie ich wystepy mialy tego fajnego pazura, moze byc ciekawie. Byle tylko nie jakas symfoniczna wersja!!!
Co do Kovtuna- nie wiem co o tym myslec. Jestem antyfanka Philla, a pamietam jeszcze czasy w ktorych ta piosenka katowali non stop w MTV. Nie wyobrazam sobie jej na lodzie bo jest statyczna i brakuje wyrazistej lini melodycznej, a lyzwiarstwo to plynnosc. Z drugiej strony... Kovtun to wcielenie kanciastosci i braku plynnosci, wiec zgadzam sie z opinia, ze moze byc dramat, a moze byc objawienie. Wszystko bedzie zalezalo od choreografii i interpretacji.
Co do Kovtuna- nie wiem co o tym myslec. Jestem antyfanka Philla, a pamietam jeszcze czasy w ktorych ta piosenka katowali non stop w MTV. Nie wyobrazam sobie jej na lodzie bo jest statyczna i brakuje wyrazistej lini melodycznej, a lyzwiarstwo to plynnosc. Z drugiej strony... Kovtun to wcielenie kanciastosci i braku plynnosci, wiec zgadzam sie z opinia, ze moze byc dramat, a moze byc objawienie. Wszystko bedzie zalezalo od choreografii i interpretacji.
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Program Poliny Edmunds
[font=Times New Roman]Polina Edmunds pojedzie do składanki dźwiękowej z Przeminęło z Wiatrem jako Scarlett O'Hara.
IceNetwork
Instagram Polina Edmunds[/font]
IceNetwork
Instagram Polina Edmunds[/font]
Lubię Przeminęło z Wiatrem, zarówno książkę jak i film, i nie wyobrażam sobie Poliny w żaden sposób jako Scarlett. Jestem przekonana, że nie tylko ja. Nie chodzi mi tylko o wygląd, ale nie wydaje mi się, by miała po prostu odpowiedni charakter.
Evgenia Medvedeva
SP "Melodie Białej Nocy"; choreografia: Alexander Zhulina
FS "Dance For Me Wallis" Abel Korzeniowski, "Allegro" Renè Aubry, "Charms" Abel Korzeniowski; choreografia: Ilya Averbukh & Igor Strelkin
Evgenia Medvedeva
SP "Melodie Białej Nocy"; choreografia: Alexander Zhulina
FS "Dance For Me Wallis" Abel Korzeniowski, "Allegro" Renè Aubry, "Charms" Abel Korzeniowski; choreografia: Ilya Averbukh & Igor Strelkin
Coś w tym jest. Jak przeczytałam wpis Lotte to sobie wyobraziłam Polinę w zielonej kreacji z falbanami wywijająca te jej latynoskie rytmy z niedawnego sp... (który to IMO był koszmarny).Kathiea pisze:Lubię Przeminęło z Wiatrem, zarówno książkę jak i film, i nie wyobrażam sobie Poliny w żaden sposób jako Scarlett. Jestem przekonana, że nie tylko ja. Nie chodzi mi tylko o wygląd, ale nie wydaje mi się, by miała po prostu odpowiedni charakter.
W sumie to PzW zaczyna się gdy Scarlett ma jakieś 16 lat, więc jest młoda, ale mloda Polina ma być Scarlett? No jakoś tego nie widzę. Obym się pozytywnie rozczarowala, a na pewno będę krytyczna bo uwielbiam wszystko co z PzW związane.
Dziś obejrzę w końcu program Satoki, jestem bardzo ciekawa co prezentuje na ten sezon.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Mało jest łyżwiarzy potrafiących wcielać się w jakąś postać, a jeżeli już to są to wielkie nazwiska. W "Masqerade Waltz" V/T mamy majstersztyk w odgrywaniu swojej roli, a Oksana Baiul naprawdę była łabędziem. Mniej utalentowani po prostu "jadą sobie do muzyki", ale w nikogo tak naprawdę się nie wcielają. Tu nie wystarczy zielona sukienka i odpowiednia fryzura.
To nie inspiracja, to niemal plagiat :lol: Nie wiem jak ten program w całości będzie wyglądał, ale na razie to jakby kalka fp Javiera.
Obejrzałam program Satoko, może opadu szczęki nie zaliczyłam, ale na pewno zawodniczka prezentuje się o klasę lepiej niż na ostatnich zawodach. To już nie ta mała "przepraszamze zyje" nisko skacząca pchełka, a zawodniczka pełną gębą, że się tak wyrażę. Program ciekawy, lepsze skoki, ona sama doroślejsza, dojrzalsza, śliczna sukienka. Na pewno ok2
Obejrzałam program Satoko, może opadu szczęki nie zaliczyłam, ale na pewno zawodniczka prezentuje się o klasę lepiej niż na ostatnich zawodach. To już nie ta mała "przepraszamze zyje" nisko skacząca pchełka, a zawodniczka pełną gębą, że się tak wyrażę. Program ciekawy, lepsze skoki, ona sama doroślejsza, dojrzalsza, śliczna sukienka. Na pewno ok2
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- LittleLotte
- Kontakt:
Mnie się też Polina jako Scarlett nie widzi. Chociaż, może rozkwitnie tak jak Satoko Dla mnie Polina jest bardzo elegancka, ma piękne linie, jest zawodniczką, którą się zapamiętuję - tylko z wyborem muzyki zachowuje się, że się tak wyrażę, jak pijane dziecko we mgle.
Anna Cappellini i Luca Lanotte ujawnili swoje programy^^
SD walc i polka z The Merry Widow Franza Lehara
FD składanka z filmów Felliniego - Nino Roty (w tym: Noce Cabirii, Armarcord i 8½)
SD walc i polka z The Merry Widow Franza Lehara
FD składanka z filmów Felliniego - Nino Roty (w tym: Noce Cabirii, Armarcord i 8½)