Witamy na forum!
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Hej, w końcu dołączyłam! byłam zarejestrowana na walley'u ale jako nie-ekspert więcej czytałam niż pisałam. Was też podczytywałam no ale w końcu (w takim momencie jak igrzyska!) trzeba dołączyć.
Najbardziej lubię konkurencję par, łyżwiarstwo oglądam od olimpiady w Lillehamer, i pozdrawiam Anię, fankę G&G! :40:
Najbardziej lubię konkurencję par, łyżwiarstwo oglądam od olimpiady w Lillehamer, i pozdrawiam Anię, fankę G&G! :40:
Co prawda na SB już zdążyłam się przywitać ale wypada też i tutaj, także witam Wszystkich serdecznie Łyżwiarstwem figurowym interesuję się od kilku lat ale (niestety) ograniczało się to do tej pory jedynie do oglądania IO, razem z końcem tych igrzysk mam zamiar się bardziej w temat zagłębić ^^ Najchętniej oglądam programy solistek, ale lubię też konkurencje par. Jak do tej pory moją idolką była Yuna Kim ale z chwilą, w której już zawiesi swoją działalność będę zmuszona zainteresować się bliżej kimś innym, kto to będzie? Czas pokaże! ^^
[center][/center]
- eastern_star
- Kontakt:
Ponieważ Kim "zawiesza się" jutro, to ja może podsunę dwie małe sugestie :PMINA pisze:Jak do tej pory moją idolką była Yuna Kim ale z chwilą, w której już zawiesi swoją działalność będę zmuszona zainteresować się bliżej kimś innym, kto to będzie? Czas pokaże! ^^
W sumie witaliśmy się już w SB, ale i tutaj można Witaj na forum!
Cześć, Aniezka! :viva: My to siebie kojarzymy chyba jeszcze z G&G Corner, więc wychodzi na to, że to już nasze trzecie wspólne forum :lol: Może wspólnymi siłami rozkręcimy wątek o Katii i Sergieju? :DNajbardziej lubię konkurencję par, łyżwiarstwo oglądam od olimpiady w Lillehamer, i pozdrawiam Anię, fankę G&G! :40:
Dobry wieczór wszystkim,
jestem nowym użytkownikiem forum, jednak znawcą łyżwiarstwa nie jestem, chociaż doceniam urok tkwiący w tym sporcie. Na forum zarejestrowałam się w nadziei, że znajdę tutaj pomoc - piszę artykuł o Yuzuru Hanyu i poszukuje kogoś, kto mógłby odpowiedzieć na parę nurtujących mnie pytań. Jeśli ktoś jest chętny do poratowania mnie, to byłoby cudownie gdyby skontaktował się za pomocą wiadomości prywatnych
jestem nowym użytkownikiem forum, jednak znawcą łyżwiarstwa nie jestem, chociaż doceniam urok tkwiący w tym sporcie. Na forum zarejestrowałam się w nadziei, że znajdę tutaj pomoc - piszę artykuł o Yuzuru Hanyu i poszukuje kogoś, kto mógłby odpowiedzieć na parę nurtujących mnie pytań. Jeśli ktoś jest chętny do poratowania mnie, to byłoby cudownie gdyby skontaktował się za pomocą wiadomości prywatnych
Witaj Maja! Nie chcę się chwalić, ale chyba jestem największą fanką Yuzuru na tym forum :roll: :42: I jeżeli chodzi o Yuzuru to ja zawsze i wszędzie mogę o nim podyskutowaćMaja pisze:Dobry wieczór wszystkim,