Pracuję - jestem nauczycielem akademickim i pracownikiem naukowym :PRob pisze:Poice ,a co ty robisz na tej uczelni?Jesli mozna sie spytac
Senior B Challengery
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Zaczęłam trzeci rok pracy, więc nie wiem czy 26 lat to aż tak mało :P Co prawda bardzo trudno się załapać na etat, ale akurat miałam szczęście do promotora i do kierunku moich zainteresowań, bo potrzebowali do Katedry osoby od rynków finansowychRob pisze: Domyslam się, ale jestem zaskoczony faktem,ze można wykładać na uniwersytecie (albo an innej uczelni :P )w wieku 26. Spoko
Tak, sama o tym pisałam :P Miło byłoby jakby w Warszawie wreszcie pojechała czysto SP ^^ Jestem też zainteresowana dosyć mocno parami sportowymi, więc mam nadzieję,z e organizatorzy nie zawiodąPoice pisze:Byłoby świetnie, bo ponoć ma wystartować także Elizaveta!Kathiea pisze:Ja mam nadzieję, że pojawi się jakaś informacja na temat streamu z Warsaw Cup, i to nie na 10 minut przed zawodami...
Btw. Podobnie jak Rob jestem zaskoczona, ale nie tym, że wykładasz mając 26 lat, bo z tym się już spotkałam, ale że zaczęłaś 3 lata temu! Respekt :D
Poice zdolna jest po porostu. Mam koleżankę, która też zaraz po studiach zaczęła, ale ona psychologię albo socjologię, nie pamiętam dokładnie. Słyszałam o tych etatach, moja siostra cioteczna długo na etat czekała. Ona z kolei wykłada fizykę.
A ja jeszcze nic nie wiem na temat soboty, rano jadę do Warszawy, pewnie w czwartek dopiero albo i w piątek coś będę wiedzieć o tym czy mam gdzie spać :-?
A ja jeszcze nic nie wiem na temat soboty, rano jadę do Warszawy, pewnie w czwartek dopiero albo i w piątek coś będę wiedzieć o tym czy mam gdzie spać :-?
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Rob a ja miałam takich wykładowców, którzy z nami na imprezy chodzili, bo byli praktycznie w naszym wieku
Dziewczyny, ja ostatecznie zostaję w Warszawie więc prawie na pewno dotrę na Warsaw Cup jeśli któraś z Was będzie to dajcie znać. Będę też w niedzielę jeździć o 17 z walleyem jak coś
Dziewczyny, ja ostatecznie zostaję w Warszawie więc prawie na pewno dotrę na Warsaw Cup jeśli któraś z Was będzie to dajcie znać. Będę też w niedzielę jeździć o 17 z walleyem jak coś
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
No, dziwne, że nie dali wcześniej znać, że się wycofują. Ale to już po wczorajszych oficjalnych treningach powinno być ogłoszone, że się nie stawili. Btw. chętnie poczytam wszelkie spostrzeżenia, w związku z tym, że livestreamu się nie doczekaliśmy
Edit: Super, że mogłaś sobie z nimi pogadać :mrgreen:
Edit: Super, że mogłaś sobie z nimi pogadać :mrgreen: