Ciesze się bardzo. W ogóle zauważyłam, że z wieloma z was mam podobny gust muzyczny. Chyba fanów łyżwiarstwa łączy pewien specyficzny rodzaj wrażliwości :D
A tu jeszcze jedna wersja "The whole world is watching". Zgadzam się z komentarzami pod filmem. Rogucki wygląda jakby musiał do toalety Sama chętnie bym do tego zatańczyła, oczywiście w parach i ze złotym medalem :D
A ja chciałabym zobaczyć jakiegoś solistę (najlepiej Yuzuru :D), jadącego do O Fortuna. Ewentualnie może też być cover Gregorian [KLIK]. Lubię muzykę chóralną, więc miło byłoby usłyszeć coś w podobnych klimatach w przyszłym sezonie :mrgreen:
Biorąc pod uwagę, że dozwolony już będzie wokal to jest nadzieja. Gdyby poszperać w programach galowych to pewnie już teraz coś by się znalazło. Dla mnie "Carmina Burana" to Marina z Gwendalem, a potem długo, długo nic...
Dla mnie "Carmina Burana" to Marina z Gwendalem, a potem długo, długo nic...
Zgadzam się w pełni.
Z drugiej jednak strony może warto i dać szansę innym. Uwielbiam Blues for Klook Usovej i Zhulina. ale jak zobaczyłam Daisuke z tą samą muzyką, to też się zakochałam.
Last edited by ivi10 lat temu, edited 1 time in total.
Widziałam już programy parowe do tej muzyki, więc chciałabym zobaczyć solistę lub solistkę. Właśnie przez wzgląd na dozwolony wokal liczę na wstawki chóralne :00:
Przypomniałam sobie o tej piosence i w jakim szoku byłam jak się dowiedziałam, kto to śpiewa. Tak mi się skojarzyło z Gordeyevą. Byłby z tego piękny "Tribute" dla Sergieja.
Może na taflę to się niekoniecznie nadaje, ale zrobiłam sobie seansik sentymentalny. Ah, te lata 90-te w polskiej muzyce :14:
Ja czasem chcę by ktoś wynalazł kapsułę czasu