GPF
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
- eastern_star
- Kontakt:
Tak, tak, z Hortensją to już sobie na walleyu pogadałyśmy o tym kto co lubi. :roll: I, że obie obie kochamy Tessę i Scotta :pm:
Eastern :mrgreen: mówisz, że się krew poleje??? Muszę poszukac odpowiednich ikonek, właśnie dziś znalazłam rzygającą ikonkę i ją wstawiłam.
A tak naprawdę to fajnie jest na forum, zakłądając je miałam nadzieję, że będziemy kontynuować to co na walleyu było i jeszcze więcej - tam byliśmy na tzw. "gościnnych występach", tu jesteśmy "u siebie" i można więcej :D
Na pewno nie będzie bana za przekleństwa. :roll:
A wiecie co mnie uspakaja? Haft krzyżykowy :haft:
Aktualnie wyszywam obrazki na komunię dla prawnuków stryjenki męża. nieważne, że dzieci mają po 5 lat :D Stryjenka ma 95 i jeszcze za życia chce mieć te obrazki by prawnuki obdarować.
Więc siadam, liczę krzyżyki i wyszywam, wtedy się całkowicie izoluję, w głowie mam tylko to ile krzyżyków danego koloru w danym rzędzie. Dla mnie nie ma nic lepszego.
Eastern :mrgreen: mówisz, że się krew poleje??? Muszę poszukac odpowiednich ikonek, właśnie dziś znalazłam rzygającą ikonkę i ją wstawiłam.
A tak naprawdę to fajnie jest na forum, zakłądając je miałam nadzieję, że będziemy kontynuować to co na walleyu było i jeszcze więcej - tam byliśmy na tzw. "gościnnych występach", tu jesteśmy "u siebie" i można więcej :D
Na pewno nie będzie bana za przekleństwa. :roll:
A wiecie co mnie uspakaja? Haft krzyżykowy :haft:
Aktualnie wyszywam obrazki na komunię dla prawnuków stryjenki męża. nieważne, że dzieci mają po 5 lat :D Stryjenka ma 95 i jeszcze za życia chce mieć te obrazki by prawnuki obdarować.
Więc siadam, liczę krzyżyki i wyszywam, wtedy się całkowicie izoluję, w głowie mam tylko to ile krzyżyków danego koloru w danym rzędzie. Dla mnie nie ma nic lepszego.
Eastern_star - ale się uśmiałam, czytając Twojego przedostatniego posta :D do łez :D świetne podsumowanie naszej dyskusji, może to Cię zachęci do oglądania tańców?
Dziewczyny, dobrze, że się różnimy, gdybyśmy wszystkie lubiły to samo jakże byłoby nudno... A tak możemy się trochę pokłócić, no bo z kim tu rozmawiać jak nie z Wami? W moim otoczeniu sami łyżwiarscy ignoranci...
Dziewczyny, dobrze, że się różnimy, gdybyśmy wszystkie lubiły to samo jakże byłoby nudno... A tak możemy się trochę pokłócić, no bo z kim tu rozmawiać jak nie z Wami? W moim otoczeniu sami łyżwiarscy ignoranci...
Ja nie wiem co ja zrobię jak karierę zakończą Tania z Maxem . Jest cień szansy, że będą jeździć po Sochi ale to chyba w razie ich przegranej, a tego nie życzę. Oni już podobno rozglądają się za zajęciem "po Sochi". Podpisują jakieś umowy, dogadują się co do mieszkania z konkretnym regionem Rosji, Max nawet udzielał się choreograficznie przy jakieś młodej parze, nie pamiętam szczegółów. Ostatnio był cały podjarany, bo wreszcie dokończył studia. Podobno miał ostatnio masakrę i ledwo ze wszystkim wyrabiał (chociaż start w Japonii zawaliła akurat Tania).
Tez nad tym ostatnio rozmyslalam, (ogladajac po raz kolejny filmik na youtube z ostatniego GPF, analizujac i szukajac argumentow do dyskusji), ze my i inni na calym swiecie spieramy sie, analizujemy, krytykujemy adwersarzy, a tu trzeba po prostu korzystac, pal licho medale, niedlugo sie skonczy to widowisko Pewnie, ze bedzie ktos inny, ale zanim nastala dla mnie era uniesien V/M, to wszesniej takie emocje wywolali we mnie Grishuk/Platov. czyli musialam czekac okolo 10 lat...Svietka pisze:Ja się zastanawiam, co my zrobimy jak V/M i D/W zakończą karierę? czy jeszcze ktoś nas tak rozemocjonuje?
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."
Eastern, genialny post, dawno się tak nie uśmiałam :12: Jak tak zebrałeś do kupy te wszystkie teksty to faktycznie komicznie to wygląda :D
Sama nie wiem, co zrobimy po tym sezonie. Nastanie pokój na forum? :P Osobiście nie sądzę, żebym w najbliższym czasie miała znaleźć kogo,s kogo pokocham tak jak Meryl i Charliego. Jest mnóstwo łyżwiarzy których lubię, ale nie wiem czy tak szybko znowu zapałam taką pasją.
Sama nie wiem, co zrobimy po tym sezonie. Nastanie pokój na forum? :P Osobiście nie sądzę, żebym w najbliższym czasie miała znaleźć kogo,s kogo pokocham tak jak Meryl i Charliego. Jest mnóstwo łyżwiarzy których lubię, ale nie wiem czy tak szybko znowu zapałam taką pasją.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Tańce oglądam, ale w tym sezonie tylko FD, bo SD są dla mnie identyczne :D Jednak do żadnego "obozu" się nie zaliczam. Po prostu oglądam tańce, jeżeli akurat mam czas, ale jeśli przegapię czyiś przejazd to nie nadrabiam później wszystkiego na youtube tak jak w przypadku solistów czy solistek W tańcach zwracam uwagę na kilka rzeczy - stroje, muzykę, oryginalne podnoszenia, TR i emocje jakie wywołuje u mnie dana para. Reszta technicznych aspektów - kroki, twizzle (czy jak tam one się nazywają) w ogóle mnie nie interesują.Hortensja pisze: A Poice i E_S chyba nie ogladaja az tak tancow?