Rotacje personalne, odejścia, zmiany partnerów i trenerów
[font=Times New Roman]Valentina Marchei poinformowała dzisiaj na swoim FB, że rozstała się z Ondrejem Hotarkiem, ale nie zamierza rezygnować ze sportu i udziału w kolejnej olimpiadzie...
Planuje powrócić w przyszłym sezonie.
https://www.facebook.com/valemarchei14/posts/1827139863988971
Szkoda, bo tworzyli świetną parę i oglądało się ich z wielką przyjemnością.
W oświadczeniu nie ujawnia, czy zamierza wrócić jako solistka (według mnie - kiepski pomysł), czy w parze z nowym partnerem. Jakoś trudno mi ją sobie wyobrazić z kimś innym.
Swoją drogą - ciekawe, co będzie robił Ondrej...[/font]
Moje serce płacze za nimi, strasznie się cieszę, że miałam ten zaszczyt i mogłam ich widzieć na żywo, porozmwiać, dotknąć, wziąć autografy. Liczyłam, ze jeszcze ze dwa sezony pociągną, że choć na medal me się pokuszą...
W oświadczeniu nie ujawnia, czy zamierza wrócić jako solistka (według mnie - kiepski pomysł), czy w parze z nowym partnerem. Jakoś trudno mi ją sobie wyobrazić z kimś innym.
Swoją drogą - ciekawe, co będzie robił Ondrej...[/font]
Moje serce płacze za nimi, strasznie się cieszę, że miałam ten zaszczyt i mogłam ich widzieć na żywo, porozmwiać, dotknąć, wziąć autografy. Liczyłam, ze jeszcze ze dwa sezony pociągną, że choć na medal me się pokuszą...
Last edited by Snowflake 6 lat temu, edited 1 time in total.
Valentina ma swoje lata, ale tak jak Aljona, udowodniła niedowiarkom, że można mieć wyniki z nowym partnerem, będąc już wieku łyżwiarsko emerytalnym. Gdyby wierzyła w wyniki jako solistka to nie przerzucałaby się na pary sportowe. One już te kilka lat temu wiedziała, że z Rosjankami jest bez szans. Naprawdę szkoda. Myślałam, że pociągną jeszcze jeden sezon, bo w tej konkurencji robi się mega kicha, no ale cóż...
Obstawiam, że Ondrej i Anna chcą założyć rodzinę i lada chwila usłyszymy o emeryturze C/L.
Mnie tam ten trend z 30+ łyżwiarzami się podoba. Niech istnieje jakaś przeciwwaga dla fasolek. Życzę Valentinie jak najlepiej, Aliona pokazała wszystkim, że niemożliwe nie istnieje.
Mnie tam ten trend z 30+ łyżwiarzami się podoba. Niech istnieje jakaś przeciwwaga dla fasolek. Życzę Valentinie jak najlepiej, Aliona pokazała wszystkim, że niemożliwe nie istnieje.
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
Moje serce płacze za nimi, strasznie się cieszę, że miałam ten zaszczyt i mogłam ich widzieć na żywo, porozmwiać, dotknąć, wziąć autografy. Liczyłam, ze jeszcze ze dwa sezony pociągną, że choć na medal me się pokuszą...Snowflake pisze:Valentina Marchei poinformowała dzisiaj na swoim FB, że rozstała się z Ondrejem Hotarkiem, ale nie zamierza rezygnować ze sportu i udziału w kolejnej olimpiadzie...
Swoją drogą - ciekawe, co będzie robił Ondrej...
Last edited by yenny 6 lat temu, edited 1 time in total.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
- tatianalarina
- Kontakt:
Są też głosy, że nie mogli się zsynchronizować, dzielili czas między dwa kontynenty, a Aljona ma dość dużo innych zobowiązań - bo jeszcze pokazy, i sama też nie odpuszcza swoich treningów. Tak czy inaczej dziwne, że w takich sprawach nie dogadali się wcześniej.
Efforts will lie, but will never be in vain.
Mnie zawsze śmieszy coś co w ostatnich latach jest standardem czyli brak oficjalnego potwierdzenia: "Tak, kończymy karierę". Każdy jeden zawodnik czy para zostawia sobie otwartą furtkę i szału można dostać od tego "a może a zobaczymy a nie wiem a się okaże". Łapanie trzech srok za ogon kończy się tym, że niczemu nie poświęcamy się na 100%.
Anna Pogorilaya odchodzi od Tsarevej. Jej nową trenerką ma być Wiktoria Butsajewa (dawniej Wołczkowa). Z kolei (niepotwierdzone oficjalnie info) Carolina Kostner ma podobno trenować w Pradze o Tomasa Vernera- https://twitter.com/wolfieonice/stat...09891821076481
Trochę dziwna decyzja, nie wiem co o tym myśleć
Trochę dziwna decyzja, nie wiem co o tym myśleć