Nowinki przedsezonowe, sezonowe i posezonowe
Re: Nowinki przedsezonowe, sezonowe i posezonowe
Z innych rzeczy, Ksenia z Andrejem nie wystąpią na mistrzostwach Rosji (kontuzja Andreja) i z powodu problemów zdrowotnych u partnera nie wystąpi Natalia Zabijako i Aleksander Enbert. Szkoda mi i jednych, i drugich, ale chyba bardziej Natalii i Aleksandra, bo tam chyba problem jest poważniejszy.Rosjanie mają bardzo dobre pary sportowe i tak.Na mistrzostwach Rosji nie wystąpi również Michał Kolyada.A z innej beczki, co z Mai Miharą? Startuje na zawodach? Jakoś o niej w tym sezonie nie słyszałam, gdzieś mi uciekła.
Ciekawe czy Ksenia jeszcze coś wyciśnie z tego duetu. Szkoda tak na dzień dobry kłody pod nogi. A ktoś wie czy Rogonov ma nową partnerkę czy to definitywny koniec kariery? Zakładam, że James/Cipres też karierę mają z głowy. Nie wiem jak tam było z Cipresem. Niech sąd się tym zajmie. My wiemy tylko to co przeczytamy w gazetach. Jeżeli jest winny to niech poniesie karę. Szkoda mi również Vanessy.
A mnie nie, bo ona o wszystkim wiedziała...
Rogonowa na listach zgłoszeniowych do Mistrzostw Rosji nie ma.
Rogonowa na listach zgłoszeniowych do Mistrzostw Rosji nie ma.
Co do spraw o molestowanie to jestem ostrożna w ocenach, kiedyś miałam wśród znajomych przykład takich oskarżeń, facetowi niemal to życie zniszczyło, okazało się, że dziewczyna kłamała, a powód kłamstwa był tak trywialny, ze jest to aż straszne. Dlatego też uważam, że powinny się tym zająć organy ścigania i wszystko dokładnie wyjaśnić, a jeżeli jest o faktem, że o wszystkim wiedzieli trenerzy i inne osoby i to tuszowały, to też jakaś kara i im się należy.
Takie sprawy są śliskie, straszne i obrzydliwe - niezależnie czy zarzuty są prawdziwe czy nie. Gówno za przeproszeniem wszystkich ochlapie. A to nie poerwszy skandal, od roku co jakiś czas coś się dzieje, a to Coughlin, a to Calaghan. Teraz Cipres.
Takie sprawy są śliskie, straszne i obrzydliwe - niezależnie czy zarzuty są prawdziwe czy nie. Gówno za przeproszeniem wszystkich ochlapie. A to nie poerwszy skandal, od roku co jakiś czas coś się dzieje, a to Coughlin, a to Calaghan. Teraz Cipres.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Oj, Kseni nie będzie? Szkoda.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Słuchajcie, bo nie mogę się doczytać na instagramie Mai, czy to nowotwór? Mam nadzieję, że nie, serce się kroi jak widzę ją taką bladziutką. Kojarzy mi się z wygłupami, to taka pozytywna osoba, z całego serca życzę jej zdrowia.
- tatianalarina
- Kontakt:
Czekają na wyniki badań, lekarze powiedzieli, że raczej obstawiają guz złośliwy (60/40) ((
- tatianalarina
- Kontakt:
Jeśli wierzyć USA Today, to w sprawie chodzi o wysyłanie "dick pics" z oficjalnego konta na Instagramie. Tak więc nie jest to sprawa typu "jej słowo przeciwko jego słowu".
https://eu.usatoday.com/story/sports/ol ... 629777001/
Nie wiem, czy Cipres wiedział, że wysyłał je niepełnoletniej, ale nawet jeżeli nie wiedział, to i tak jest co najmniej debilem.
Dziękuję za info o Mai, oby było dobrze. Wierzę w to mocno, że będzie.
A co do Morgana, to wiem, że chodzi o fotki "klejnotów", ale czytałam gdzieś, że sprawdzają, czy nie było podszycia się pod jego konto. Nie bronię go, bo jak zrobił to o co go podejrzewają, to debil jest i tak łagodnym określeniem.
A co do Morgana, to wiem, że chodzi o fotki "klejnotów", ale czytałam gdzieś, że sprawdzają, czy nie było podszycia się pod jego konto. Nie bronię go, bo jak zrobił to o co go podejrzewają, to debil jest i tak łagodnym określeniem.
Biedna Maia, miałam nadzieję na ich wielki powrót, a tu taka niemiła niespodzianka. Trzymam mocno kciuki żeby jednak nie był złośliwy i żeby jak najszybciej powróciła do zdrowia i na lód. Bardzo za nimi tęsknię, H/D ani C/B niestety nie rekompensują amerykańskim tańcom braku Shibsów.
Strasznie przykra ta sprawa z Morganem, kurczę tyle ostatnio takich spraw wypływa że aż człowiek się boi być czyimkolwiek fanem, bo potem się głupio czuje, kiedy jego idole są oskarżeni o molestowanie. Nie rozumiem, co siedzi w głowie osób, które robią takie rzeczy, jeżeli jest winny to raczej go już na lodzie nie zobaczymy. Niech to sąd rozstrzygnie.
Strasznie przykra ta sprawa z Morganem, kurczę tyle ostatnio takich spraw wypływa że aż człowiek się boi być czyimkolwiek fanem, bo potem się głupio czuje, kiedy jego idole są oskarżeni o molestowanie. Nie rozumiem, co siedzi w głowie osób, które robią takie rzeczy, jeżeli jest winny to raczej go już na lodzie nie zobaczymy. Niech to sąd rozstrzygnie.
Zgadzam się z Yenny. W takich sprawach lepiej być ostrożnym. To, że przeczytaliśmy coś w gazecie to jeszcze nie dowód na winę. Od udowodnienia winy jest sąd i tyle w tej sprawie.
- tatianalarina
- Kontakt:
Mistrzostwa Japonii zbliżają się wielkimi krokami. Shoma Uno już półoficjalnie potwierdził nawiązanie współpracy z Lambielem. Daisuke Takahashi żegna się na tych mistrzostwach z karierą solisty. Czy zobaczymy go w przyszłym roku w parze? Teraz sprawdziłam, że on i Valentina Marchei są w sumie z jednego rocznika, a Val się przekwalifikowała na pary dokładnie wtedy, kiedy on ogłaszał zakończenie kariery pięć lat temu. Ale pięć lat w życiu sportowca to jednak bardzo długo...
A on nie chciał przypadkiem w tańcach jeździć? Gdzieś chyba czytałam, że to miały być tańce. Trochę szalony pomysł wg mnie, ale jeśli ma mu to sprawić radość to kto mu zabroni
"Perfection is not just about control. It's also about letting go."
- tatianalarina
- Kontakt:
No właśnie żegna się z karierą solisty i od następnego sezonu będzie trenował tańce z Kana Muramoto u Zujewej na Florydzie. Też mi się wydaje to szalonym pomysłem, ale o starcie Aliony Sawczenko w Pjongczangu też tak myślałam, a potem z wielką radością odszczekiwałam.
Aljona nie zmieniała konkurencji. Z Takahashi bardziej chodzi o rozruszanie konkurencji tańców, która w Japonii leży odłogiem. Znane nazwisko się przyda, parę artykułów w ramach ciekawostek powstanie i interes się będzie kręcił. Na więcej nie ma co liczyć.