Łyżwiarze jako dzieci
Moderatorzy: yenny, Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Łyżwiarze jako dzieci
W związku z posuchą posezonową uznałam, że warto zebrać w jednym miejscu zdjęcia naszych ulubieńców (ale i niekoniecznie ulubieńców :P) za młodu.
Kilka zdjęć ode mnie:
Mao Asada
Kim Yuna
Daisuke Takahashi
Yuzuru Hanyu
Patrick Chan
Kilka zdjęć ode mnie:
Mao Asada
Kim Yuna
Daisuke Takahashi
Yuzuru Hanyu
Patrick Chan
Ładny chłopiec i piękne oczy, które od początku mi się w nim podobały. A piesek jaki ładny
Właśnie sobie zerknęłam, że Maksim jest rok starszy ode mnie, jak miło teraz większość zawodników to młodziaki w stosunku do mnie, także to już ewenement, że ktoś jest starszy (a jak zaczynałam oglądać łyżwy to wszyscy wydawali mi się TACY dorośli ). I jeszcze jest z tego samego miesiąca i spod tego samego znaku. Lubię go jeszcze bardziej
Właśnie sobie zerknęłam, że Maksim jest rok starszy ode mnie, jak miło teraz większość zawodników to młodziaki w stosunku do mnie, także to już ewenement, że ktoś jest starszy (a jak zaczynałam oglądać łyżwy to wszyscy wydawali mi się TACY dorośli ). I jeszcze jest z tego samego miesiąca i spod tego samego znaku. Lubię go jeszcze bardziej
Ode mnie, kurde, już młodszy o rok tylko, ale zawsze Na GS ktoś fajnie napisał, że niby Tatiana jest od niego młodsza o trzy lata, ale nie ma wątpliwości kto w tym duecie jest bardziej dojrzały emocjonalnie I miałam kiedyś podobnego psa jak byłam dzieckiem. Wabił się Cywil. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że dostaliśmy go jak miał trzy lata i na zmianę imienia było już za późno A ta fotka to w takim typowym radzieckim mieszkanku, nie? Nie żebym sama mieszkała lepiej w tamtym czasie
ok tak, zdecydowania Tatiana jest bardziej dojrzała. Maks to taki "szałaput", czasem szybciej powie niż pomyśli, wylewny na wszelkich instagramo-twiterkach ale mimo to lubię gokasik8222 pisze:Na GS ktoś fajnie napisał, że niby Tatiana jest od niego młodsza o trzy lata, ale nie ma wątpliwości kto w tym duecie jest bardziej dojrzały emocjonalnie
Czy tylko mi przypomina Kovtun'a? :Dkasik8222 pisze:http://beautifulrus.com/wp-content/uplo ... -1994.jpeg
:mrgreen: Chyba nie muszę pisać kto to.
Nie tylko Tobie Poice, bo mnie też
A mieszkanie nie typowo radzieckie, tylko typowo socjalistyczne. Ja znam zresztą domy gdzie nadal tak samo niemal jest, no może tv nowocześniejsze. Często to czego ludzie dorobili się w latach 70tych mają do dziś.
Poza tym uderzyły mnie miny Yuny, jak to ktoś tu kiedyś ładnie określił "bolesna mimika' była od zawsze. Ona zawsze jak się uśmiechnie, to ja czuję się tym zaskakiwana, że ona w ogóle umie się uśmiechać.
A mieszkanie nie typowo radzieckie, tylko typowo socjalistyczne. Ja znam zresztą domy gdzie nadal tak samo niemal jest, no może tv nowocześniejsze. Często to czego ludzie dorobili się w latach 70tych mają do dziś.
Poza tym uderzyły mnie miny Yuny, jak to ktoś tu kiedyś ładnie określił "bolesna mimika' była od zawsze. Ona zawsze jak się uśmiechnie, to ja czuję się tym zaskakiwana, że ona w ogóle umie się uśmiechać.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .