Soliści i pary taneczne
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Soliści i pary taneczne
Jason planuje quada w SP
Nam 4S3T w SP
Adam Rippon 4Lz w SP
Nam 4S3T w SP
Adam Rippon 4Lz w SP
Last edited by handomi 9 lat temu, edited 1 time in total.
- LittleLotte
- Kontakt:
Nie spodziewałam się, że Brown zdecyduje się na 4T. Teraz zawody są jeszcze bardziej interesujące Ciekawe czy Nam utrzyma się na fali wznoszącej, no i życzę powodzenia Ripponowi, aby skoczył tego 4Lz. Liczę na dobry start Shomy i Mury. Mam też nadzieję, że Han Yan ma już za sobą złą passę. Kandydatów do podium jest całe mnóstwo, nawet Misha Ge z medalem niespecjalnie mnie zdziwi
- LittleLotte
- Kontakt:
O, Poice, widzę, że nie tylko ja zmieniłam avatar W medal Mishy Ge nie bardzo wierzę, chyba że wszycy inni się wyłożą. Co z drugiej strony nie jest specjalnie nieprawdopodobne, a Misha jest raczej konsekwentny. Szczerze mówiąc, wolałabym iwdzieć jego z medalem niż Nama :oops:
Mówimy, jak zawsze, różnymi językami [...]. Ale rzeczy, o których mówimy, nie ulegną od tego zmianie, prawda? (Michaił Bułhakow)
Prowadzi Denis Ten, drugi jest Japończyk Shoma Uno a trzeci Han Yan.
Dziewczyny, czy coś wiecie na temat tego Japończyka??? Bo ja pierwszy raz słyszę.
W tańcach na razie mała niespodzianka bo Kaitlin i Andrew są na 3 miejscu. Prowadzą oczywiscie jakby inaczej :roll: Madison i Evan, drugie miejsce zajmują Maja z Aleksem.
W parach bez niespodzianek, na 1szym miejscu Megan i Eric, na drugim Pen/Zhang, na trzecim Sui/Han.
Dziewczyny, czy coś wiecie na temat tego Japończyka??? Bo ja pierwszy raz słyszę.
W tańcach na razie mała niespodzianka bo Kaitlin i Andrew są na 3 miejscu. Prowadzą oczywiscie jakby inaczej :roll: Madison i Evan, drugie miejsce zajmują Maja z Aleksem.
W parach bez niespodzianek, na 1szym miejscu Megan i Eric, na drugim Pen/Zhang, na trzecim Sui/Han.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Ja oglądam z odtworzenia na youtube, wszystkie linki są na forum goldenskate.
http://www.goldenskate.com/forum/showth ... nd-Results Niestety nie orientuję się w relacjach na żywo.
http://www.goldenskate.com/forum/showth ... nd-Results Niestety nie orientuję się w relacjach na żywo.
Last edited by kasik8222 9 lat temu, edited 1 time in total.