Szkoda, że Yuzu i Javi nie jadą na końcu...Współczuję Javierowi, że kolejne MŚ musi jechać LP po Yuzuru

Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea
Nie bij? Ależ ja się zgadzam z każdym Twoim słowemkasik8222 pisze:Poice, właśnie sobie wyobraziłam jak Hanyu w orędziu do narodu japońskiego przeprasza za srebro MŚ i przyniesienie hańby swoim występem. Jak czasami czytam o tym co dzieje się wokół tego chłopaka w jego kraju to cieszę się, że mieszkam w Europie. Razi mnie każdy fanatyzm sportowy i to ciągle samobiczowanie się japońskich zawodników. Im więcej czytam o Japonii, tym mniej ją rozumiem, nie bij
. :ot:
Z tym szukaniem ojca to prawdaolcia pisze:Kiedyś czytałam, że tabloidy japońskie szukały ojca dziecka Miki i nie dawali jej spokoju z tego powodu, ale w sumie nie wiem czy to prawda. Ciekawa jestem też jak media reagują na jej związek z Javim. Poice może wiesz coś szerzej na te tematy?
Dzięki temu zyskała masę nowych fanówolcia pisze:Dzięki Poice, czyli to jednak prawda, no to nieźle, czytałam też, że posunęli się nawet do tego, żeby zadzwonić do Morozova i spytać go wprost czy to on jest szczęśliwym ojcem, co za ludzie... Ale w sumie za to lubię Miki, że nie daje sobą manipulować i nie chce się wbrew sobie komukolwiek, albo czemukolwiek podporządkowywać.
Źródło: cbc.ca"I'm going to skate around [the bears] and try not to kill myself,"