Listy uczestników
Oficjalna strona
Lista uczestników, jak wiadomo, ulegnie zmianie. Usunięto już Chafika Besseghier. Swoją drogą, ktoś wie czemu Francja nie zgłasza rezerwowych? Sama siebie pozbawia możliwości wystawienia większej ilości zawodników :roll: Tak jak napisała Kasia w innym temacie Yuko Kavaguti ma kontuzję (i to całkiem poważną), więc Kavaguti/Smirnov również nie wystąpią na ME. Strasznego pecha mają. Prawdopodobnie zostaną zastąpieni przez Tarasovą/Morozova.
Pytania:
Kto wygra: V/T czy S/K? (Pewnie jestem jedną z niewielu, która ma nadzieję, że S/K)
Jak dużą różnicą Javier Fernandez i Evgenia Medvedeva wygrają? ( Ktos tu obstawia innych zwycięzcow?)
Który z Rosjan okaże się lepszy? (Ja mam wielką nadzieję, że Mikhail Kolyada, chłopak ma wszystko)
Ile skoków poczwórnych wyląduje Javi?
Czy w tańcach znowu zobaczymy miażdżący program dowolny Papadakis/Cizeron?
Która z par rosyjskich znajdzie się na podium?
Jak wysoko uda się Natalii i Maksowi zajść na tych ME? (Mi wychodzi 11 miejsce

Dla mnie jako fanki: czy Michałowi uda się znowu wejść na podium czy znowu dostanie ziemniaczany medal (4 miejsce)?
A tak poza tym, to gorąco kibicuje Annie Pogorilayi i Nicole Rajicovej
:09:
Jedyne, co wiadomo, to że nie będzie festiwalu quadów (brak Yuko i Sashy) w parach sportowych, więc o zwycięstwie zadecyduje na pewno lepiej pojechany program. Jestem strasznie ciekawa czy Ksenia i Fedor będą próbować tu swojego czy jednak z tym poczekają.
Ramówka Eurosportu na razie nie przedstawia się zachwycająco. Mam nadzieję, że może Rai Sport będzie miał lepszą....