Piękny program Aliony i Bruna. Uważam, że powinni iść w tym kierunku programów, tzn, jechać do czegos wolniejszego, spokojniejszego. W sp różnica umiejętnosći tanecznych i łyżwiarskich bardziej rzuca się w oczy, tu tak nie razi i całość wygląda naprawdę dobrze. Cieszę się, że nie ryzykowali 3aksla, bo szkoda by było by znów coś się jej stało. Trzymam kciuki za medal. Ale wynik w ocenie technicznej
Błąd w salchowie, nienajlepszy toe loop, do tego wyrzucany podwójny aksel i 3salchow...
Kseni i Fedor bardzo mi się podobali, szkoda upadku. Nie wiem do końca który program mi się podobał bardziej, bo są nieporównywalne, ale jestem zdziwiona, że mają niższą ocenę niż Aliona i Bruno, no bez przesady. Ok, twist u Niemców lepszy, ale porównywalne podnoszenia, kroki, piruety, tylko ten ostatni gorszy. Za duża rożnica, za bardzo posmarowano Alionie i Brunowi...
Popłakałam się z Żenią. W sumie to zaczęłam jak skoczyli kombinację, cieszę się bardzo, bardzo, że im się udało. Nie jestem fanką tego programu, ale przypominają mi klimatem lata 90te, brawo za utrzymanie nerwów na wodzy i złoto.
A, Vadim z niektórych min przypomina mi Ilię Kulika

Przegrali dowolny z Niemcami??? :roll: No Aliona na pewno wizualnie lepiej się prezentuje i jest lepszą łyżwiarką, program na pewno ciekawszy, ale cały czas mam w głowie sporo łatwiejsze elementy techniczne
Brawa dla Vansey i Morgana, nareszcie pojechali równo całe zawody. I też ich program widziałabym wyżej niż program Aliony i Bruna. No sorry, nie róbmy sobie jaj...
W ogole trzeba swierdzić, ze nie było źle w tym roku z poziomem.