justyna pisze:Niestety Saszę zdegradowali, ale pięknie się odbił i wreszcie pojechał program czysto. Co prawda znowu bez próby quada i z potrójnym rittbergerem po krokach, ale czysto więc na reszcie program był w całości śliczny.
Kevin Aymoz pod nową trenerką też radzi sobie super. Zadebiutował z nowym programem który robi fajny bardzo plastyczny efekt i nareszcie skacząc czysto

Dima Aliew bez zaskoczenia prowadzi, ale muszę po raz pierwszy przyznać, że patrząc na niego rozumiem jak można się zachwycać czyimiś SS. To jego Oblivion jest takie piękne, dystyngowane i ma się wrażenie, że jedzie delikatnie jakby łyżwa szła przez masło.
Danny Samohin

((((((((((((((((((
Justyna, w programie krótkim u juniorów nie może być poczwórnych :P
Znowu parę zaskakujących wyników, jak wygrana Australijczyków w Parach Sportowych

Nie spodziewałam się też Chińczyków na podium, ale cieszę się. przez moment myślałam, że Rosja zostanie bez złota, jak w zeszłym roku, ale jednak Zagitova obroniła honor Rosji

Choć mi najbardziej z medalistek podoba się Kaori Sakamoto. Jej skoki są cudnej urody!
[ Dodano: 2017-03-19, 13:08 ]
Zapomniałam dodać, że cieszę się, że rodzeństwo Parsons wygrało w tańcach. Bardzo podobały mi się ich programy, zdecydowanie najbardziej wśród juniorów, a i lepsze od niejednej pary seniorskiej. Mam nadzieję, że zobaczymy ich w przyszłym roku w seniorskim GP