Lista startowa pojawi się po zakończeniu programu krótkiego tu: http://www.isuresults.com/results/seaso ... SEG002.HTM
Oglądałam finał z siostrą i nie pamiętam kiedy ostatnio tak krzyczałam xD Obie byłyśmy "hype". Co do samego programu - nie jestem jakąś wielką entuzjastką ani programu krótkiego, ani dowolnego. Dowolny jest ładny, ale trochę zbyt spokojny. Mam nadzieję, że na kolejny sezon przygotuje coś w stylu Seimei, a nawet Upiora. Co do sędziowania - to widać, że sędziowie zostawili margines dla pozostałych, ale może to i lepiej, bo będzie kolejna okazja aby poprawić już i tak wyśrubowany wynik.Kathiea pisze:Poice, żyjesz? Yuzuru wreszcie pojechał program czysto i wreszcie można było poczuć magię tego programu! :09:
a tu sie nie zgodzePoice pisze:Javier strasznie się posypał - miał złoto na wyciągnięcie ręki, bo nawet z jednym poważnym błędem spokojnie by wygrał, a tak nawet nie załapał się na podium.Kathiea pisze:Poice, żyjesz? Yuzuru wreszcie pojechał program czysto i wreszcie można było poczuć magię tego programu! :09: