WYNIKI
Pierwszy lepszy STREAM.
W tym roku walka o wszystkie medale jest baaardzo otwarta

Misha Kolyada zrezygnował z 4Lz w SP, więc też wreszcie powinniśmy zobaczyć czysty przejazd ^^ A jak zawsze najbardziej kciuki trzymam za Michała <3
[font=Times New Roman]holloko pisze:Dziwnie sie oglada zawody bez Javiera, Yuzuru i Patricka.
Ta ostatnia grupa to była istna rzeźnia :-? Spodziewałem się wielu upadków na Igrzyskach, nie było ich ... zamiast tego skumulowało się z nawiązką w Mediolanie. Istna hekatomba.iselinka pisze:Normalnie bolą mnie te zawody. Tylko Nathan uratował sytuację. Mnie osobiście cieszy dobry wynik Denissa i radość jego trenera ♥
Pan Szewczyk z Eurosportu też mnie denerwuje :roll: Strasznie zrzędzi, gada zbyt dużo i popełnia błędy. Mamy ewidetnie jakiegoś łyżwiarza / łyżwiarkę / łyżwiarzy z "niższej półki", a on stęka z wyrzutem w głosie, że tylko kombinacja 3-2 itp. itd. zamiast pochwalić za czyste wykonanie jeśli takowe jest. Myli skoki, nazwiska (kaleczy je), niech ten pan komentuje wyłącznie swoje konie na Eurosporcie :lol:yenny pisze:Justyna :D
Dima dał radę, Michał dał czadu! Super panowie. Matteo tezbardzo fajnie pojechał, próbuje 4tl - brawo.
Poza tym nie mogę słuchać pana Sobczyńskiego... :24: