Inne ogólne wiadomości, nigdzie nie skasyfikowane
- tatianalarina
- Kontakt:
Knierimowie
Amerykańska para Chris Knierim i Alexa Scimeca-Knierim idą trenować do Aljony Savchenko. Czyli Aljona definitywnie kończy karierę zawodniczki i zaczyna nowy etap w życiu zawodowym.
Szok! Nie mogą nam tego zrobic, no nie mogą! Ja już żyłam wyjazdem na WC!
No nie ma... Przeczesałam kalendarz imprez na ISU i nie ma
Ciekawe co jest powodem, czy zamieszanie w Polskim związku, czy brak kasy, czy coś innego... Tak czy siak, szkoda.
No nie ma... Przeczesałam kalendarz imprez na ISU i nie ma
Ciekawe co jest powodem, czy zamieszanie w Polskim związku, czy brak kasy, czy coś innego... Tak czy siak, szkoda.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Inne ogólne wiadomości, nigdzie nie skasyfikowane
Temat o wszystkim
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
Wg kalendarza na stronie ISU Warsaw Cup odbedzie sie w dniach 22-25 listopada, ale nie bedzie mial rangi challengera. link
Efforts will lie, but will never be in vain.
Prawdziwa gratka dla fanów, którzy nie wiedzą co ze sobą zrobić w ten kolejny off-seasonowy poranek
Konferencja ISU jest transmitowana na żywo tutaj
Konferencja ISU jest transmitowana na żywo tutaj
Efforts will lie, but will never be in vain.
Szkoda. A ostatnio widziałam na yt dziewczynkę skaczącą 4lutz w kombinacji z potrójnym toe lopem i podwójnym rittbergerem, Anan Szerbakowa się nazywa... Szok. Nie wiem tylko z czyjego ona jest ośrodka...
Kongres ISU przyjął bardzo ważny punkt,którego inicjatorami byli Japończycy. Od przyszłego sezonu dodatkowy bonus dostanie zawodnik tylko za jeden skok w programie krótkim i za trzy ostatnie skoki w programie dowolnym.Dla mnie super decyzja bo to oznacza koniec z programami np. Aliny Zagitowej czy Żenii, w których wszystkie skoki były upchane na sam koniec.
joasia