http://www.isuresults.com/results/season1819/gpfin2018/
Link do wyników
Bardzo mocno trzymam kciuki za Betinę i Sergieja. I w sumie to przez nich martwi mnie wysoka forma SinKatsów, bo liczyłam, że Betina i Sergiej bez problemu dostaną się do reprezentacji z Alksandrą i Iwanem, oraz Tiffany i Jonatanem. A tu trzeba będzie mocno walczyć i mam nadzieję, że dadzą radę. Jezeli nie wygra Betina z Sergiejem
![:] :]](./images/smilies/kwadr.gif)
to trzymam kciuki za Charelene i Marca. Jak ja lubię ich Lalaland!
A tak na serio, pewnie wygra Aleksadra z Iwanem, z ciekawostek, cofamy się o 30 lat i znów mamy rywalizację Bukin - Ponomarienko

W parach pewnie wszystko się rozstrzygnie między Rosjanami a Włochami, no, chyba, że ktoś sprawi niespodziankę.
U panów Józio jest faworytem, a pozstałe miejsca zalezą od dyspozycji dnia pozostałych zawodników.
U pań - piszę pań, bo dwie są po dwudziestce

podobnie. Alina wygra, pozostałe panie nigdy nawet nie zbliżyły się w wynikach do jej rezultatów, więc chyba wszystko wiadomo. Nie sądzę by zrobiła taką "niespodziankę" jak na MS, czy przejazdach kontrolnych. Choć moim skromnym zdaniem skacze gorzej niż w poprzednim sezonie, późno nogę wolną przekłada do tyłu i jej skoki są nieco koślawe. Ale wynik jaki ostatnio uzyskała - cóż, z gustami się niedyskutuje. Ale po tym co do tej pory panie pokazały to wygląda na to, że będzie walczyć sama ze sobą.