Junior Grand Prix Final

Wszystko o juniorach - GP, mistrzostwa itd
Kathiea
Kontakt:

Junior Grand Prix Final

Post autor: Kathiea »

Jedne z tych zawodów juniorskich, którym warto się przyglądać :) W zeszłym roku, w mojej opinii, Finał solistek juniorek był na wyższym poziomie niż finał solistek seniorek, zwłaszcza jeśli mówimy o poziomie technicznym.

Lista uczestników

W kategorii solistów Andrew Torgashev się wycofał i na jego miejsce wskoczył Stephen Gogolev. Można się spodziewać dużo quadów ;)

Awatar użytkownika
golew

Post autor: golew »

Gdzie to można oglądać? Bo pewnie Eurosport to nawet na Playerze nie pokaże. Poratujcie :)

Awatar użytkownika
golew

Post autor: golew »

Dziękuję pięknie :)

justyna
Kontakt:

Post autor: justyna »

Zamierzam sobie zrobić mega maraton z łyżwami :D Poziom będzie zapewne mega, a ja trzymam mocno kciuki za Sofię i Jegora. <lol> U pań z resztą też będą quady xD...-.-

musia
Kontakt:

Post autor: musia »

Stephen Gogolev jak pewnie wiecie zastąpił Andrew Torgashev'a. Po krótkim programie był 2.

Po dowolnym skoczył po złoto. <lol>

Oglądałam jego przejazd na YT na zawodach w Bratysławie. Miał coś w sobie. Wtedy jego trenerem był Orser. Teraz figuruje on jako były trener. Towarzyszył Gogolev'owi Lee Barkell. To szachowa roszada, przetasowanie? Czy rzeczywiście nie pracuje już z Orserem ?

Wiecie coś na ten temat?

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Nie mam pojęcia, ale faktycznie Orser figuruje jako były trener. <bezradny>

justyna
Kontakt:

Mama Stephena chciała mieć więcej trenerskiej uwagi, więc teraz zajmuje się nim Lee. Ten kostium w dowolnym to xD <rotfl> nie rozumiem hype'u jaki go otacza. Okej skacze, będzie drugi Boyang i?

justyna
Kontakt:

Aljonaaaaaaa <3 Tyle powiem.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Zawody juniorskie”