Junior Grand Prix Final
Junior Grand Prix Final
Jedne z tych zawodów juniorskich, którym warto się przyglądać W zeszłym roku, w mojej opinii, Finał solistek juniorek był na wyższym poziomie niż finał solistek seniorek, zwłaszcza jeśli mówimy o poziomie technicznym.
Lista uczestników
W kategorii solistów Andrew Torgashev się wycofał i na jego miejsce wskoczył Stephen Gogolev. Można się spodziewać dużo quadów
Lista uczestników
W kategorii solistów Andrew Torgashev się wycofał i na jego miejsce wskoczył Stephen Gogolev. Można się spodziewać dużo quadów
Stephen Gogolev jak pewnie wiecie zastąpił Andrew Torgashev'a. Po krótkim programie był 2.
Po dowolnym skoczył po złoto.
Oglądałam jego przejazd na YT na zawodach w Bratysławie. Miał coś w sobie. Wtedy jego trenerem był Orser. Teraz figuruje on jako były trener. Towarzyszył Gogolev'owi Lee Barkell. To szachowa roszada, przetasowanie? Czy rzeczywiście nie pracuje już z Orserem ?
Wiecie coś na ten temat?
Po dowolnym skoczył po złoto.
Oglądałam jego przejazd na YT na zawodach w Bratysławie. Miał coś w sobie. Wtedy jego trenerem był Orser. Teraz figuruje on jako były trener. Towarzyszył Gogolev'owi Lee Barkell. To szachowa roszada, przetasowanie? Czy rzeczywiście nie pracuje już z Orserem ?
Wiecie coś na ten temat?