4Nationals

justyna
Kontakt:

4Nationals

Post autor: justyna »

Czas na Mistrzostwa Polski/Mistrzostwa Czterech Narodów.
Póki co Igor trzeci
Katia prowadzi po programie krótkim, a na węgierskim lodzie juniorskie tańce w których o dziwo nie mamy swoich reprezentantów (yyyyyy ale halo Borowska/Bojanowski?)
Stream tutaj

Awatar użytkownika
holloko
Kontakt:

Post autor: holloko »

Fajnie, że z Katią jednak się udało, po tym jak od września o sprawie ucichło myślałam, że nic z tego <radocha> Czy ona może pojechać na ME? Karencja jej chyba minie, ale czy zdąży wyrobić minima?

W zeszłym roku mieliśmy chyba cztery pary juniorskie w tańcach, cosięstao?

Wyniki szczegółowe tu: http://www.moksz.hu/external/mukorcsoly ... /index.htm

Efforts will lie, but will never be in vain.
justyna
Kontakt:

Radek Barszczak już nie jeździ. Anastazja ma nowego partnera, ale nie wiem co z nimi. Trzepnę Jeremiego po głowie za te cholerne twizzle no.

kibic

Post autor: kibic »

justyna pisze:Radek Barszczak już nie jeździ. Anastazja ma nowego partnera, ale nie wiem co z nimi. Trzepnę Jeremiego po głowie za te cholerne twizzle no.
Oj, trzepnij. :>

Szkoda, stracili sporo punktów.

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Program Katii całkiem miły w odbiorze, dobrze rokuje na przyszłość. Spodziewałam się że walka o pierwsze miejsce rozegra się pomiędzy Ivett a powracającą po kontuzji Nicole Rajicovą, ale niestety obie zawiodły, choć nic jeszcze nie jest przesądzone. Nie mam pojęcia jak wygląda kwestia ewentualnego startu Katii na ME, bo minimum może chyba wyrobić tylko na Mentor Cup, czasu jest niewiele.

justyna
Kontakt:

Na razie nijak, bo nie ma certyfikatu ISU dopuszczającego ją do startów międzynardowych po zmianie federacji. Niezła jest całkiem Katia, fajna, ekspresyjna, trzeba to trochę oszlifować jeśli chodzi o dokrętki, wyśrodkowanie piruetów i takie drobne rzeczy, ale zapowiada się bardzo fajnie.

blue cat
Kontakt:

Post autor: blue cat »

Katia nam się popisała, brawo <brawo> i pochwała należy się też Eli Gabryszak, która w dowolnym zajęła 2 miejsce, a całościowo 4. Więc nawet jak Katia nie pojedzie na ME, to mam nadzieję że Eli uda się awansować do programu dowolnego.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Na razie tylko po łebkach, zbieram się by ogarnąć wszystko i pouzupełniać tematy o moje wrażenia, ale nie mam jak. Więc tak w kilku słowach - trochę Polacy osiągnęli, trzecie miejsce Igora, czwarte Eli - jak zepną tyłki i dobrze pojada sp na ME to może i być finał. No i pierwsze Natalii i Maksa. Fajnie pojechali, w przeciwieństwie do Justyny i Jeremiego, w stosunku do których miała bardzo duże oczekiwania a zawiedli, po raz kolejny głupie błędy głownie Jeremiego. Po ostatnich kilku występach i porównaniu obu par - rd podoba mi się u obu par tak samo, w dowolnym na pierwsze miejsce wybijają się Natalia i Maks. Nie jest idealnie, ale widać, że z każdym przejazdem ich fd jest lepszy. mam nadzieję, że na dużych zawodach sędziowie spojrzą na nich łaskawszym okiem, bo program jest ciekawy i w zalewie modernu w programach nie odstaje choreografią od wielu innych. Oby tylko czysto pojechali.
Justyna i Jeremie - cóż, im chyba i te pdoróże i zawirowania w trenowaniu nie pomagają, a Jeremie wchodzi w programy tak nerwowo, że mógłby z Zenia na miny konkurować... W każdym razie trzymam kciuki, oby opanowali nerwy i było tylko lepiej.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
justyna
Kontakt:

Dun dun - prywatnym sponsorem Katii jest Fundacja Mentor Sport. Tak, ten sam Mentor którego właścicielem jest Marek Kaliszek.

Agathanna

Post autor: Agathanna »

Po mistrzostwach narodowych stwierdzam, że po mału nasza reprezentacja rośnie w siłę. Fajnie, że Ela zdobyła 4 miejsce, brawo !

Odnośnie tańców to faktycznie Natalia z Maksem mają coraz lepsze przejazdy, pewniejsze i oby forma im dopisała na ME i MŚ. Jeśli chodzi o Justynę i Jeremiego mam wrażenie, że na siłę chcą coś pokazać i udowodnić przez co wkradają się nerwy i błędy... 3 mam kciuki aby z każdym następnym przejazdem było lepiej i mniej nerwowo.
justyna pisze:Dun dun - prywatnym sponsorem Katii jest Fundacja Mentor Sport. Tak, ten sam Mentor którego właścicielem jest Marek Kaliszek
oooo skąd to info ? Chociaż w sumie jakoś wielce zaskoczona nie jestem. Mogę się mylić, ale chyba Mentor Sport a MKS Axel Toruń to dwie odrębne sprawy, więc mogą sobie robić co chcą i sponsorować kogo chcą. Jak dla mnie to był dobry ruch, aby sprowadzić Katię do Polski. Słabo mi się robi jak czytam komentarze na Facebooku, że to zdrada i że zabiera miejsce dziewczynom w reprezentacji.. Przecież Katia to inny level i jeśli będzie miała dobre przejazdy i wysokie miejsca na dużych imprezach to dziewczyny też na tym zyskają.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mistrzostwa narodowe”