Mentor Cup Toruń 2019

blue cat
Kontakt:

Mentor Cup Toruń 2019

Post autor: blue cat »

Pierwsze zawody po Nowym Roku i od razu niespodzianka bo będziemy gościć Madi i Evana- tak, to nie jest żart :) To ich pierwszy start w tym sezonie i debiut nowych programów.
Listy startowe tutaj:
http://www.mentorcup.pl/entries

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

Zapowiada się super. I Betina z Sergiejem się wybierają. Szkoda, ze mam egzamin wtedy, bo bym się wybrała.

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
blue cat
Kontakt:

Madi i Evan na Mentor Cup:
RD-
FD-
Oczywiście zaskoczenia nie było, wygrali, Natalia i Maks zajęli 2 miejsce. U pań wygrała Marina Piredda, młoda Włoszka całkiem nieźle się zapowiadająca. U panów Brendan Kerry.

blue cat
Kontakt:

Madi i Evan na Mentor Cup:
RD-
FD-
Oczywiście zaskoczenia nie było, wygrali, Natalia i Maks zajęli 2 miejsce. U pań wygrała Marina Piredda, młoda Włoszka całkiem nieźle się zapowiadająca. U panów Brendan Kerry.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

wyniki z Torunia http://mentor.vidata.pl/results/

Strasznie zazdroszczę tym co byli :-) Móc zrobić sobie fotkę z Patricem <zakochany>
Co do samych zawodów - niewiele znanych nazwisk, więc wyniki raczej przewidywalne. RD Madison i Evana podoba mi się, takie to tango rytmiczne, zadziorne. Za to fp nie powala, idą w kierunku tańca do znanych utworów, ale jakieś to takie bez pomysłu. Inna sprawa, że rozpraszał mnie widok Patrica stojącego za bandą :>

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Inne zawody”