Wrzucajcie wszystko co nie dotyczy bezpośrednio zawodów. Tematy może dodawać chyba każdy, więc działajcie

http://www.isuresults.com/events/fsevent03111664.htm
Tak właśnie się stało. Na Olimpiadzie.blue cat pisze:Jakaś część mnie chce, żeby było jakieś zaskakujące rozstrzygnięcie w tańcach- nawet jak to ma oznaczać wygraną H/DPo prostu mimo że lubię P/C, nudzi mnie przewidywalność wyników i zabetonowanie pierwszego miejsca. Chcę jakiejś niespodzianki. Jeżeli chodzi o panie, serio nigdy tak nie chciałam, żeby Żenia wskoczyła na podium jak teraz- nie wiem czemu, chyba żeby zobaczyć minę Eteri i tych hejterów, którzy wyzywali ją od zdrajców. Żałuję, że nie będzie Lizy. Jeżeli chodzi o pary, to wielka niewiadoma- może Vanessa i Morgan znowu złapią wiatr w żagle, może Sui i Han wystrzelą jak z katapulty, a może tym razem Tarasova i Morozov zgarną złoto. Nie ma zdecydowanego faworyta do wygranej, podium pewnie będzie w kształcie jak powyżej, ale kolejności nie podejmuję się obstawiać.
Ale wygrało właśnie V/M bo zdarzył się wypadek. Tylko tak mogla , nawet taka para jak V/M wygrać z P/C . Więc co musiałoby się stać , zeby wygrało np H/D? P/C musiałoby się położyć na lodzie i nic nie robić przez 30 sekund.blue cat pisze:Na olimpiadzie byli V/M, czyli jedyna wówczas para, która była w stanie wygrać z P/C. Teraz to już nikomu się to nie udaje.