Brawo dla Matteo

za dobry występ. W końcu jego dobra pozycja jest wynikiem JEGO dobrego przejazdu. Oby tak dalej i jeszcze lepiej by było. Swoją drogą, marzę o tym, by Matteo znów przyjechał na WC

Nie mogę znaleźć RD naszej pary, niestety przegrali i to mocno z Lilah i Lewisem, z którymi dotąd spokojnie wygrywali.

Coś mi się widzi, że ten sezon w tańcach będzie przełomowy i pełen przetasowań, wynik w RD pary rosyjskiej bardzo wysoki.
No i brawo dla Żeni, może nie powalała technicznie, miała już przecież w tym sezonie wyniki o 20 pkt lepszy, ale jej programy mi się podobają, nie są puste. I nie zgadzam się, że ona nie interpretuje. Mozę nie jest to mistrzyni mistrzyń, ale na tle tego co obecnie prezentuje większość solistek to jest naprawdę super. Przede wszystkim nie jedzie 3/4 programu z szeroko rozłożonymi rękami by wykonać jakiś skok. Nie byłam jej fanka przez ostatnie lata, ale teraz widzę jak się zmienia i to na plus. Po programach Satoko, jej programy to moje kolejne na chwilę obecną najlepsze u pań.
Sasza i Dymitry na 2giej pozycji, szkoda, że nie pierwsi, no, ale nie można mieć wszystkiego. Mam nadzieję, że jakaś dobra dusza wrzuci ich programy na yt. W ich przypadku też mam nadzieję, że wystąpią na WC.
jeszcze o paniach skrobnę, bo widzialam Elizaberh i Ensunoo - programy Turnsbayewey w ogóle mi się nie podobają, jeszcze sp to ok, ale w fp miota się strasznie, natomiast Ensunoo - bez szału, ale przyjemnie dla oka. do tego ona jest taka eteryczna i ładna.