Mistrzostwa USA
- tatianalarina
- Kontakt:
Mistrzostwa USA
W ekscytacji związanej z Euro nie zapominajmy o drugiej stronie oceanu, na razie rozstrzygnięcia u pań
https://ijs.usfigureskating.org/leaderb ... EG010.html
Wielkich niespodzianek nie ma, Liu i tak nie zobaczymy w seniorskich MŚ aż do 2022. Gracie gdzieś w drugiej połowie stawki, no ale powiedzmy, że te występy dla niej to w tej chwili bardziej terapia niż współzawodnictwo na poważnie.
https://ijs.usfigureskating.org/leaderb ... EG010.html
Wielkich niespodzianek nie ma, Liu i tak nie zobaczymy w seniorskich MŚ aż do 2022. Gracie gdzieś w drugiej połowie stawki, no ale powiedzmy, że te występy dla niej to w tej chwili bardziej terapia niż współzawodnictwo na poważnie.
Re: Mistrzostwa USA
Sporo nic nie mówiących nazwisk w stawce, ciekawe jak to się potem potoczy, na razie Liu, Mariah i Bradie trzymają się w czołówce i nie widać by zmiany miały nastąpić. U panow raczej nie będzie niespodzianek, Nathan wygra, w parach emocji za wiele nie ma, bo pary są słabe, najciekawiej będzie w tańcach, myślę, ze Madi i Zach będą chcieli się odkuć za GPF, a jeszcze przegrana Gabi i Guliama niejednemu może w głowie namieszac, ze niby są w zasięgu...
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .
https://ijs.usfigureskating.org/leaderb ... /index.asp
Tutaj wyniki dla całych zawodów. Niestety z racji tego że zawody transmituje NBC to ciężko znaleźć cokolwiek na youtube.
Ciekawi mnie co Mariah Bell pokazała, wiadomość że "nationals" rządzą się swoimi prawami, ale mimo to kilku 10 w komponentach to się nie spodziewałam. Zwycięstwo Alysy Liu można było obstawiać w ciemno, raz że ogromna przewaga nad rywalkami w trudności skoków, ale też po prostu opłaca się ją "pompować" przed seniorskim sezonem bo to największa nadzieja dla USA od lat.
Tutaj wyniki dla całych zawodów. Niestety z racji tego że zawody transmituje NBC to ciężko znaleźć cokolwiek na youtube.
Ciekawi mnie co Mariah Bell pokazała, wiadomość że "nationals" rządzą się swoimi prawami, ale mimo to kilku 10 w komponentach to się nie spodziewałam. Zwycięstwo Alysy Liu można było obstawiać w ciemno, raz że ogromna przewaga nad rywalkami w trudności skoków, ale też po prostu opłaca się ją "pompować" przed seniorskim sezonem bo to największa nadzieja dla USA od lat.
Szkoda,że nigdzie nic nie można zobaczyć poza treningami.Podobno Knierimy wreszcie nie potykały się o własne nogi. A jak tam Gracie? Na treningach ponoć całkiem nieźle. Obejrzałam za to sporo z mistrzostw Kanady i tylko pozazdrościć takiego zaplecza np. w parach sportowych. W paniach Daleman znowu się posypała. Podopieczny Filipowskiego Sadovski wreszcie z medalem. Ja tam go lubię.
- tatianalarina
- Kontakt:
Jason Brown ma srebro, no no... Greensboro przynosi mu szczęście najwyraźniej. Quadów dalej nie ląduje, ale w PCS wygrał z Chenem.
Wygrał z Chenem w PCs , ale w krotkim, w dowolnym już nie
Jak toś chce oglądać na youtube amerykanskie filmiki, to zainstalujcie jakiś vpn , zmiencie ip na USA i można wyszukać i oglądać wszystko.
Jak toś chce oglądać na youtube amerykanskie filmiki, to zainstalujcie jakiś vpn , zmiencie ip na USA i można wyszukać i oglądać wszystko.
Bo Jasom na lodzie jest taki uroczy
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem .