Mistrzostwa USA

Awatar użytkownika
tatianalarina
Kontakt:

Mistrzostwa USA

Post autor: tatianalarina »

W ekscytacji związanej z Euro nie zapominajmy o drugiej stronie oceanu, na razie rozstrzygnięcia u pań
https://ijs.usfigureskating.org/leaderb ... EG010.html

Wielkich niespodzianek nie ma, Liu i tak nie zobaczymy w seniorskich MŚ aż do 2022. Gracie gdzieś w drugiej połowie stawki, no ale powiedzmy, że te występy dla niej to w tej chwili bardziej terapia niż współzawodnictwo na poważnie.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Re: Mistrzostwa USA

Post autor: yenny »

Sporo nic nie mówiących nazwisk w stawce, ciekawe jak to się potem potoczy, na razie Liu, Mariah i Bradie trzymają się w czołówce i nie widać by zmiany miały nastąpić. U panow raczej nie będzie niespodzianek, Nathan wygra, w parach emocji za wiele nie ma, bo pary są słabe, najciekawiej będzie w tańcach, myślę, ze Madi i Zach będą chcieli się odkuć za GPF, a jeszcze przegrana Gabi i Guliama niejednemu może w głowie namieszac, ze niby są w zasięgu...

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
Mbh
Kontakt:

Post autor: Mbh »

https://ijs.usfigureskating.org/leaderb ... /index.asp
Tutaj wyniki dla całych zawodów. Niestety z racji tego że zawody transmituje NBC to ciężko znaleźć cokolwiek na youtube.
Ciekawi mnie co Mariah Bell pokazała, wiadomość że "nationals" rządzą się swoimi prawami, ale mimo to kilku 10 w komponentach to się nie spodziewałam. Zwycięstwo Alysy Liu można było obstawiać w ciemno, raz że ogromna przewaga nad rywalkami w trudności skoków, ale też po prostu opłaca się ją "pompować" przed seniorskim sezonem bo to największa nadzieja dla USA od lat.

kasik8222

Post autor: kasik8222 »

Szkoda,że nigdzie nic nie można zobaczyć poza treningami.Podobno Knierimy wreszcie nie potykały się o własne nogi. A jak tam Gracie? Na treningach ponoć całkiem nieźle. Obejrzałam za to sporo z mistrzostw Kanady i tylko pozazdrościć takiego zaplecza np. w parach sportowych. W paniach Daleman znowu się posypała. Podopieczny Filipowskiego Sadovski wreszcie z medalem. Ja tam go lubię.

Awatar użytkownika
tatianalarina
Kontakt:

Post autor: tatianalarina »

Jason Brown ma srebro, no no... Greensboro przynosi mu szczęście najwyraźniej. Quadów dalej nie ląduje, ale w PCS wygrał z Chenem.

Esperanza
Kontakt:

Post autor: Esperanza »

Wygrał z Chenem w PCs , ale w krotkim, w dowolnym już nie
Jak toś chce oglądać na youtube amerykanskie filmiki, to zainstalujcie jakiś vpn , zmiencie ip na USA i można wyszukać i oglądać wszystko.

Awatar użytkownika
yenny
Kontakt:

Post autor: yenny »

<buzki> Bo Jasom na lodzie jest taki uroczy :)

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu - potem pokona doświadczeniem ;).
ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Inne zawody”