Nagrania z polskiego Eurosportu
Moderatorzy: Hortensja, kasik8222, LittleLotte, Haley452, Kathiea, Poice
Nagrania z polskiego Eurosportu
Zakładam temat, bo jestem już odrobinę zdesperowana....Czy ktoś na forum nagrywa/nagrywał zawody z polskim komentarzem? Najbardziej interesują mnie sezony od 2010/2011. Ja sama nagrywam zawody od 3 lat. Niestety prawie cały sezon 2012/2013 i 2013/2014 mam nagrany na dekoderze....I nijak nie mogę ,,wyciągnąć" tych nagrań (zna ktoś jakiś sposób?). Obecny sezon nagrywam już z komputera - z wykorzystaniem ipli. Co do moich nagrań - publikuję je na chomiku, aby mieć kopię zapasową. Poza tym występy Hanyu wstawiam na youtube :D Jeżeli ktoś chciałby zapoznać się z moimi nagraniami to mogę je wrzucić np. na mediafire - ale bez obróbki, czyli razem z reklamami :D
Nie mam pomysłu jak wyjąć nagranie z dekodera - też coś tam nagrywałam w tym i zeszłym roku ale nie są to całe zawody tylko np. same tańce albo kawałek gali. Ja chętnie bym się zapoznała z Twoimi nagraniami z polskiego eurosportu z ostatnich MŚ bo niewiele widziałam, jeśli to nie będzie problem oczywiście.
Jak tylko wrzucę na MF to wyślę wiadomość prywatnąSvietka pisze:Nie mam pomysłu jak wyjąć nagranie z dekodera - też coś tam nagrywałam w tym i zeszłym roku ale nie są to całe zawody tylko np. same tańce albo kawałek gali. Ja chętnie bym się zapoznała z Twoimi nagraniami z polskiego eurosportu z ostatnich MŚ bo niewiele widziałam, jeśli to nie będzie problem oczywiście.
Mam Cyfrowy Polsat - teraz nie mam jak sprawdzić dokładnego modelu, bo nie ma mnie w domu rodzinnym :DRob pisze:a jaki to dekoder?
Sporo czytałam o możliwościach ,,wyciągnięcia" nagrań i generalnie to nie ma sposobu, bo nagrania są szyfrowane czyt. nawet jeżeli uda się je gdzieś zgrać to komputer nie odczyta plików. Jedyny sposób jaki podobno działa to nagrywanie w czasie rzeczywistym z wykorzystaniem nagrywarki zewnętrznej, ale póki co nie chcę wydawać kasy na coś co niekoniecznie się musi sprawdzić....
To pewnie PVR.Przykro mi...Z takich dekoderów nic sie da wyciągnąć,mimo ,ze dyski twarde mogą zostać wyjęte.Najlepiej jak dekoder ma usb, wkładasz pena i nagrywasz na niego.Albo kupić odtwarzacz dvd z nagrywarką (wtedy można nagrać na płytę)
Nagrywarki zewnętrzne najczęsciej łącza się przez usb , do telewizora,ale teraz to i tak musztarda po obiedzie
Nagrywarki zewnętrzne najczęsciej łącza się przez usb , do telewizora,ale teraz to i tak musztarda po obiedzie