Kto wystąpi na ME?
Moderatorzy: Hortensja, LittleLotte, Kathiea, Poice
Kto wystąpi na ME?
Po Mistrzostwach Rosji wiadomo, iż Plush'a nie zobaczymy na ME (wg mnie to oznacza koniec jego marzeń o Sochi). Rosyjski związek wytypował następujących zawodników:
Soliści:
1. Maxim Kovtun
2. Sergei Voronov
3. Konstantin Menshov
Solistki:
1. Adelina Sotnikova
2. Julia Lipnitskaia
3. Alena Leonova
Pary sportowe:
1. Tatiana Volosozhar / Maxim Trankov
2. Ksenia Stolbova / Fedor Klimov
3. Vera Bazarova / Yuri Larionov
Pary taneczne:
1. Elena Ilinykh / Nikita Katsalapov
2. Victoria Sinitsina / Ruslan Zhiganshin
3. Ekaterina Riazanova / Ilia Tkachenko
Wiadomo też, że wystartuje Javier Fernandez, który niedawno wygrał Mistrzostwa Hiszpanii [Jego LP]. Dostał noty z kosmosu, zwłaszcza w PCS sporo 10 się posypało, no ale to już akurat mnie nie dziwi
Carolina Kostner wycofała się z Mistrzostw Włoch, ale zapewne zobaczymy ją na Węgrzech.
Jakie jeszcze znane nazwiska się pojawią? Wie może ktoś kogo zobaczymy z Francji?
Soliści:
1. Maxim Kovtun
2. Sergei Voronov
3. Konstantin Menshov
Solistki:
1. Adelina Sotnikova
2. Julia Lipnitskaia
3. Alena Leonova
Pary sportowe:
1. Tatiana Volosozhar / Maxim Trankov
2. Ksenia Stolbova / Fedor Klimov
3. Vera Bazarova / Yuri Larionov
Pary taneczne:
1. Elena Ilinykh / Nikita Katsalapov
2. Victoria Sinitsina / Ruslan Zhiganshin
3. Ekaterina Riazanova / Ilia Tkachenko
Wiadomo też, że wystartuje Javier Fernandez, który niedawno wygrał Mistrzostwa Hiszpanii [Jego LP]. Dostał noty z kosmosu, zwłaszcza w PCS sporo 10 się posypało, no ale to już akurat mnie nie dziwi
Carolina Kostner wycofała się z Mistrzostw Włoch, ale zapewne zobaczymy ją na Węgrzech.
Jakie jeszcze znane nazwiska się pojawią? Wie może ktoś kogo zobaczymy z Francji?
Z Francji na pewno można się spodziewać Briana Jouberta mimo wszystkich przebojów zdrowotno-federacyjnych.Do kompletu wystartuje na pewno Flo, nie wiem jak z Chafikiem
Jeśli chodzi o tańce to należy się spodziewać Fabian Bourzat/Nathalie Péchalat, Pernelle CARRON/Lloyd JONES.
Jeśli chodzi o solistki i sportowe to jestem niestety zielona (solistki nigdy nie były moją bajką a sportowe we Francji po odejściu konkurencji Mariusza i Doroty też nie powalają na kolana)
Jeśli chodzi o tańce to należy się spodziewać Fabian Bourzat/Nathalie Péchalat, Pernelle CARRON/Lloyd JONES.
Jeśli chodzi o solistki i sportowe to jestem niestety zielona (solistki nigdy nie były moją bajką a sportowe we Francji po odejściu konkurencji Mariusza i Doroty też nie powalają na kolana)
- eastern_star
- Kontakt:
- marta280189
- Kontakt:
- Margaretka
Francuska Federacja poinformowała, że Nathalie i Fabian odpuszczają ME i kontynuują w Detroit przygotowania do Soczi.
Nie bardzo tylko rozumiem o co tu chodzi i jakie inne pary mają na myśli :
Nie bardzo tylko rozumiem o co tu chodzi i jakie inne pary mają na myśli :
As the North American couples, all candidates for Olympic medals in Sochi, that dedicated their best effort in preparing the Olympics, the French pair has chosen to follow the same track.
Viva La Vida!
Szkoda. Ich FD zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Czyli to oznacza, że na ME zobaczymy Gabriella PAPADAKIS / Guillaume CIZERON?! To wspaniale! Będzie okazja ponownie zobaczyć ich rewelacyjny FD! :mrgreen: :32:Margaretka pisze:Francuska Federacja poinformowała, że Nathalie i Fabian odpuszczają ME i kontynuują w Detroit przygotowania do Soczi.