Kasik prosi o dluzsze wywody- prosze bardzo
Final panow chyba usatysfakcjonowal wreszcie fanow lyzwiarstwa, troszke nienasyconych finalem olimpijskim.
Ciesze sie z medalu Machidy i z tego, ze Yuzu wreszcie skoczyl 4S i pojechal prawie bezblednie. Teraz niech chlopak jedzie na jakies wakacje, bo widac, ze juz jest mega wymeczony tym sezonem

W sumie nie wiem czy nie widzialabym Machidy jednak na 1 miejscu, bo w sumie roznica prawie zadna, a co do wyzszych PCS Yuzu mozna by dyskutowac. No ale niech bedzie, chlopak sobie na pewno zasluzyl, a srebro tez do pogardzenia nie jest

Ja, chyba w przeciwienstwie do wiekszosci, nie mam nic przeciwko Strawinskiemu, a dowolny Hanyu do mnie nie przemawia. SP podobaja mi sie obu. Co do Haviera- ciesze sie, z jego brazowego medalu, mial bledy wiec nie mogl zagrozic Yuzu i Machidzie, ale i tak pojechal swietnie na tych mistrzostwach, niesamowite jak sobie przypomniec poczatek sezonu. Tylko prosze, w przyszlym sezonie- mziana stylu, no i no more tego strasznego stroju z SP 8/
Co do dalszych miejsc- Verner- to bylo prawie pewne, ze nie wytrzyma presji. Szkoda, bo ten LP jest bardzo ladny, a Tomas pieknie interpretuje muzyke. Za to Abbott- ten program to jest arcydzielo, a jeszcze wykonany tak jak dzisiaj-wow! Bede do niego czesto wracac, to pewne. Ciesze sie, ze Kovtun zajal wysokie miejsce, ale niech chlopak popracuje nad stylem, bo mozliwosci ma, ale na razie ciezko sie go oglada.
Podobal mi sie Francuz- musi jeszcze popracowac nad stylem, ale widac, ze waleczny z niego typ

Reynolds- mam do niego slabosc, niby wszystko jest, ale brak jakijs pewnosci, stabilnosci. Chcialabym, zeby zaczal mepiej sie prezentowac. Widzialam tez fragmenty przejazdu Koreanczyka- wydaje sie bardzo obiecujacy, trzeba bedzie mu sie przygladac w przyszlosci.
Powtorze za innymi- bylo super!
"Can you argue with those placements? Of course. This is figure skating. Arguing is the best part."